ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι και Ντάντας, το απόγευμα η μαγνητική του Κεντζιόρα

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς INTIME

Οι Άντριγια Ζίβκοβιτς, Ντόμινικ Κοτάρσκι και Τιάγκο Ντάντας ήταν οι τελευταίοι χρονικά διεθνείς που επέστρεψαν στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Τόμας Κεντζιόρα θα υποβληθεί το απόγευμα σε μαγνητική

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ρίχνει το μεγαλύτερο βάρος στην τακτική.

Οι Άντριγια Ζίβκοβιτς, Ντόμινικ Κοτάρσκι και Τιάγκο Ντάντας επέστρεψαν και είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Από εκεί και πέρα ο Τόμας Κεντζιόρα έκανε θεραπεία και το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Οι Ίνγκι Ίνγκασον και Κώστας Κουλιεράκης συμμετείχαν για δεύτερη μέρα στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, ενώ οι Νάσμπεργκ και Λύρατζης έκαναν ατομικό, ενώ ο Γιασμίν Κούρτιτς ακολούθησε το ειδικό του πρόγραμμα.

"Οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ντόμινικ Κοτάρσκι και Τιάγκο Ντάντας ήταν οι τελευταίοι χρονικά διεθνείς που επέστρεψαν στη Νέα Μεσημβρία κι έτσι ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους για να καταστρώσει τα τελικά πλάνα του για το ντέρμπι Δικεφάλων την Κυριακή (02.04, 19:30) στην Τούμπα.

Και την Πέμπτη (30.03) η τακτική βρέθηκε στο προσκήνιο. Οι ποδοσφαιριστές μετά το απαραίτητο ζέσταμα και κάποια παιχνίδια κατοχής, δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στις μεταβάσεις και την ανάπτυξη, ενώ στο τελευταίο σκέλος έγινε και πρακτική εφαρμογή μέσα από οικογενειακό διπλό.

Οι Ίβαν Νάσμπεργκ και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Τόμας Κεντζιόρα έκανε θεραπεία και το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Την Παρασκευή (31.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας", ανέφερε το ενημερωτικό σημείωμα του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ