ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Παπαπέτρου στο ντέρμπι με τον Άρη

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κυριάκος Κυριάκος εξέφρασε τα έντονα παράπονα του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία του Παπαπέτρου στο ντέρμπι με τον Άρη τονίζοντας ότι θα έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο Ντουκουρέ.

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Παπαπέτρου είχαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μετά το ντέρμπι με τον Άρη τα οποία εκφράστηκαν από τον Κυριάκο Κυριάκο πριν την συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Συγκεκριμένα, στάθηκε στη δεύτερη κίτρινη κάρτα που θα έπρεπε να δει ο Ντουκουρέ στο 61ο λεπτό σύμφωνα με όσα δήλωσε. Ο παίκτης του Άρη δέχτηκε μαρκάρισμα από τον Οζγκόεφ και πέφτοντας έπιασε την μπάλα δίχως να σφυρίξει ο Παπαπέτρου.

Ο Έλληνας ρέφερι έδωσε φάουλ με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να διαμαρτύρονται έντονα ζητώντας δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ντουκουρέ.

ΠΑΟΚ: Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Παπαπέτρου στο ντέρμπι με τον Άρη

Ο Κυριάκος Κυριάκος ανέφερε χαρακτηριστικά: "Δεν θα κάνουμε άλλο σχολιασμό για τις φάσεις, είναι η επίσημη άποψή μας για τις φάσεις. Αλλού είναι ο πόλεμος, αλλού οι μάχες. Είναι αδιανόητο ένας διαιτητής που βλέπει τέτοια παράβαση να μην ολοκληρώνει την τιμωρία της παράβασης.

Είναι η αρχή του πρωταθλήματος, αλλά αυτές είναι συμπεριφορές που δεν μπορούν να συνεχιστούν. Τώρα πρέπει η ΚΕΔ να αποφασίσει αν θέλει διαιτησίες πολιτικής ή αν θέλει να έχουμε καλές διαιτησίες.

Είμαστε στην αρχή, αλλά αυτά είναι σοβαρά καμπανάκια. Την παράβαση την είδε ο ίδιος και δεν την ολοκλήρωσε! Μας είπε ότι δεν την θυμόταν την φάση ο Παπαπέτρου στα αποδυτήρια".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ