ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις ο Λάμπρου, προπονήθηκε ο Ρικάρντο ενόψει Χρόνινχεν

Ο Ρικάρντο στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Άπελντοορν
Ο Ρικάρντο στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Άπελντοορν INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προετοιμάζει και πάλι δυο ενδεκάδες για το αυριανό δεύτερο φιλικό του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία απέναντι στην Χρόνινχεν (2/7, 16:30, NOVASPORTS START, LIVE SPORT24). Χωρίς Βιεϊρίνια και Λύρατζη.

Με διπλή προπόνηση κύλησε η σημερινή ημέρα στο Άπελντορν για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Μάλιστα δεν έλειψαν τα απρόοπτα με τον Λάζαρο Λάμπρου να αισθάνεται ενοχλήσεις και να αποχωρεί από την απογευματινή προπόνηση, στην οποία συμμετείχε κανονικά ο Αντρέ Ρικάρντο που το πρωί έκανε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Γιάννη Κάργα.

Δικό του πρόγραμμα έκανε και ο Βιεϊρίνια με τον αρχηγό του Δικεφάλου να ανεβάζει ρυθμούς και τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου να λένε ότι θα μπει στο πρόγραμμα των συμπαικτών του τη Δευτέρα.

Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί ούτε στο αυριανό φιλικό (2/7, 16:30, NOVASPORTS START, LIVE SPORT24) με την Γκρόνινγκεν το οποίο θα χάσει και ο Λευτέρης Λύρατζης. Ο νεαρός ακραίος του Δικεφάλου που υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι με την Go Ahead Eagles είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά δεν θα είναι διαθέσιμος.

Η ενσωμάτωση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στην προετοιμασία του Δικεφάλου μετατέθηκε για τη Δευτέρα, ενώ η πτήση του Κούρτιτς είχε καθυστέρηση με αποτέλεσμα ο Σλοβένος να χάσει τη σημερινή προπόνηση.

"Την επομένη του πρώτου φιλικού, τα πράγματα ήταν λίγο πιο χαλαρά για τα δεδομένα μιας προετοιμασίας. Την Παρασκευή (01.07), όμως οι τόνοι ανέβηκαν. Και οι σφυγμοί. Και η ένταση. Και όλα. Δεν βγάζεις εύκολα δύο απαιτητικές προπονήσεις Λουτσέσκου σε μια μέρα…

Ειδικά την πρωινή που είχε και κυκλοφορία της μπάλας και κατοχή και τακτική και φυσική κατάσταση μέσα από παιχνίδια 3 εναντίον 3 σε μικρό γήπεδο και μικρές εστίες.

Το απόγευμα το βάρος έπεσε κυρίως στην τακτική προσέγγιση του αγώνα του Σαββάτου (02.07, 16:30) με τη Γκρόνιγκεν.

Η ομάδα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ που το ένα δούλευε στην οργανωμένη ανάπτυξη με build up από τη ζώνη της άμυνας και το άλλο στην ανασταλτική λειτουργία.

Ο Γιάννης Κάργας με τον Αντρέ Ρικάρντο το πρωί ακολούθησαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Το απόγευμα ο Έλληνας στόπερ έμεινε στο γυμναστήριο κι ο Πορτογάλος συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα.

Αντίθετα, ο Λάζαρος Λάμπρου προτιμήθηκε ν’ αποφορτιστεί από την επιβάρυνση των προηγούμενων ημερών. Εντατικό πρόγραμμα επανένταξης ακολούθησε κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ