ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Μουργκ

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Μουργκ
INTIME SPORTS

Την περίπτωση του Τόμας Μουργκ εξετάζει ο ΑΠΟΕΛ με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να ενδιαφέρεται για τον Αυστριακό μέσο.

Στη διάρκεια της παραμονής του ΠΑΟΚ στην Κύπρο για την ενδιάμεση προετοιμασία του, ο Ζοζέ Μπότο είχε επαφές με τους ανθρώπους της Πάφου με αντικείμενο την ενδεχόμενη παραχώρηση του Τόμας Μουργκ.

Από ότι φαίνεται μάλιστα ο Αυστριακός που πήρε χρόνο συμμετοχής στα φιλικά που έδωσε ο ΠΑΟΚ στη Μεγαλόνησο έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και άλλων κυπριακών ομάδων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μια από αυτές είναι και το ΑΠΟΕΛ. Όπως αναφέρεται σε αυτά ο Αυστριακός είναι στη λίστα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς που από τον περασμένο Οκτώβριο έκανε αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Κύπριων.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο του Μουργκ, από την στιγμή που ο παίκτης δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου. Και αυτό παρά το γεγονός ότι στον πρόσφατο αγώνα κυπέλλου με την Καλαμάτα πήρε τα πρώτα του επίσημα λεπτά συμμετοχής την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η αλήθεια είναι ότι ενδιαφέρον από την Κύπρο για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό υπήρξε και το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο τότε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν και τόσο ζεστός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στο κυπριακό πρωτάθλημα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ