ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Ενδιαφερόμαστε για την ισονομία, όχι εμπλοκή του Κλάτενμπεργκ στην επιλογή διαιτητών"

Σημαία με το σήμα του ΠΑΟΚ
Σημαία με το σήμα του ΠΑΟΚ MOTION TEAM / EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι η μόνη υπεύθυνη για την επιλογή των διαιτητών είναι η ΚΕΔ, ανέφερε ότι την ενδιαφέρει η ισονομία και έβαλε φρένο στην όποια εμπλοκή Κλάτενμπεργκ στον ορισμό των ρέφερι.

Θέση στις εξελίξεις που υπάρχουν στη διαιτησία πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε. Ο Δικέφαλος αναφέρθηκε στη συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Μπαλτάκο και σε όσα προέκυψαν από αυτήν.

Στην ανακοίνωση η ασπρόμαυρη ΠΑΕ τονίζει ότι η μόνη υπεύθυνη για την επιλογή των διαιτητών είναι η ΚΕΔ, ανέφερε ότι την ενδιαφέρει η ισονομία και έβαλε φρένο στην όποια εμπλοκή Κλάτενμπεργκ στον ορισμό των ρέφερι.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει με τον πιο επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή της στην σημερινή ανακοίνωση της Stoiximan Super League, σχετικά με την εμπλοκή της στον ορισμό των διαιτητών των Play Offs.

Παρότι είμαστε μέλος του συνεταιρισμού και ενδιαφερόμαστε ιδιαιτέρως για την ισονομία στους αγώνες που απομένουν, ούτε ενημερωθήκαμε, ούτε συμφωνούμε να έχει την παραμικρή εμπλοκή -και μάλιστα από το παράθυρο- στην επιλογή διαιτητών ο κ.Κλάτενμπεργκ.

Συμφωνήσαμε και εμμένουμε ότι οι διαιτητές των κρίσιμων εναπομείναντων αγώνων, πρέπει να είναι υψηλού επιπέδου. Κάθε απόφαση επ´αυτού ωστόσο, ανήκει στην επιτροπή επαγγελματικού ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, η οποία μόνο μπορεί να συνεδριάσει και να αποφασίσει επί του αιτήματος να έχει εμπλοκή η Stoiximan Super League στην επιλογή διαιτητών.

Μόνη υπεύθυνη για την επιλογή διαιτητών είναι η ΚΕΔ και οι μόνοι εξωγενείς παράγοντες που μπορούν να βοηθήσουν το έργο της, είναι η UEFA και η επιτροπή διαιτησίας της. Σε καμία περίπτωση η Stoiximan Super League που ανέκαθεν διοικείται από Πρόεδρο ή στέλεχος ομάδας, με αποτέλεσμα να τίθεται ζήτημα μεροληψίας, ειδικά όταν η ομάδα αυτή είναι διεκδικήτρια του πρωταθλήματος.

Ο κ.Μαρινάκης μπορεί να κάνει όσες συναντήσεις θεωρεί σωστές για να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας του, ως Πρόεδρος του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν μπορεί να κάνει κατάχρηση του ρόλου του ως Προέδρου του συνεταιρισμού όλων των ομάδων, χωρίς προηγούμενη απόφαση του ΔΣ της Stoiximan Super League".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ