ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρεται για Τσικίνιο ο Δικέφαλος σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ο Τσικίνιο με τη φανέλα της Μπράγκα
Ο Τσικίνιο με τη φανέλα της Μπράγκα © 2021 LUIS VIEIRA / AP IMAGES

Το όνομα του Τσικίνιο επιστρέφει στη μεταγραφική καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, καθώς δημοσίευμα της A Bola αναφέρει ότι ο Δικέφαλος είναι ανάμεσα στις ομάδες που τσεκάρουν την περίπτωσή του ενόψει Ιανουαρίου.

Για δεύτερο διαδοχικό μεταγραφικό παζάρι ο ΠΑΟΚ έχει στα ραντάρ του τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό της Μπενφίκα, Τσικίνιο, ο οποίος το καλοκαίρι παραχωρήθηκε με μορφή δανεισμού στην Μπράγκα.

Δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας "A Bola", αναφέρει ότι ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αναζητά κάποια διέξοδο για άλλα πρωταθλήματα, έχοντας μαγνητίσει το ενδιαφέρον από Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία (συγκεκριμένα η Τορίνο) αλλά και ο ΠΑΟΚ.

Τη φετινή σεζόν ο Τσικίνιο έχει αγωνιστεί 15 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπράγκα, η οποία είχε συμφωνήσει να τον κρατήσει στο δυναμικό της μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, καλύπτοντας μόνο το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα.

Με τους Λουζιτανούς δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο είναι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι πολύ πιθανό να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ