ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έμεινε εκτός αποστολής για τις Σέρρες και ο Ζίβκοβιτς

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο | 4 Φεβρουαρίου 2024
Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο | 4 Φεβρουαρίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Πολλές απουσίες αντιμετωπίζει για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό (28/02, 20:00, Novasports Prime) ο Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς και ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίκβοβιτς, προσβλήθηκε από ίωση και έμεινε στην Θεσσαλονίκη.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ συνεχώς αυξάνονται. Ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό (28/02, 20:00, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) χωρίς τους τιμωρημένους Μειτέ και Κουλιεράκη, χωρίς τους τραυματίες Εκόνγκ, Μιχαηλίδη, Σάστρε, χωρίς τον Μπάμπα που ακολουθεί πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του και χωρίς τους ασθενείς Κοτάρσκι και Άντριγια Ζίβκοβιτς που ανέβασε και αυτός πυρετό.

Στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Παναιτωλικό, είναι οι Τάισον και Μπράντον Τόμας ενώ ο προπονητής του ΠΑΟΚ πήρε μαζί του ως τρίτο τερματοφύλακα τον Μοναστηρλή και ως εναλλακτική λύση στους στόπερ τον Παναγιώτου από την δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου.

Την αποστολή που ταξιδεύει για τις Σέρρες αποτελούν οι: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Παναγιώτου, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Τσιγγάρας, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ