ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Εκτός προπόνησης ο Ουάρντα, συνάντηση με Λουτσέσκου για το μέλλον του

Ο Ουάρντα σε προπόνηση του ΠΑΟΚ
Ο Ουάρντα σε προπόνηση του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμρ Ουάρντα είχε συνάντηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το περιστατικό στην πρωινή προπόνηση και πλέον το μέλλον του Αιγύπτιου στον Δικέφαλο είναι αβέβαιο.

Το πρωί της Τρίτης υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα στον Αμρ Ουάρντα και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, το οποίο οδήγησε στην αποβολή του παίκτη απ' την προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής δεν συμμετείχε ούτε στο απογευματινό πρόγραμμα του Δικεφάλου.

Μάλιστα, μετά το πρωινό περιστατικό υπήρξε τετ α τετ μεταξύ του Ουάρντα και Λουτσέσκου. Οι δύο άνδρες τα είπαν και αποφασίστηκε ο Αιγύπτιος να μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 μέρες, προκειμένου να ηρεμήσει.

Σε αυτό το διάστημα ο ίδιος καλείται να σκεφτεί τι θέλει να κάνει και στη συνέχεια θα παρθούν αποφάσεις που αφορούν το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, το οποίο βρίσκεται στον αέρα, μετά τα σημερινά γεγονότα.

Ταραχώδης η σχέση Λουτσέσκου - Ουάρντα

Το σημερινό επεισόδιο του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Αμρ Ουάρντα στην ουσία επιβεβαίωσε αυτό για το οποίο οι περισσότεροι φοβόντουσαν. Ότι δηλαδή δύσκολα θα καταφέρουν οι δυο τους να συνυπάρξουν στον ΠΑΟΚ.

Αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που έχει δυσκολέψει τον Ρουμάνο τεχνικό αυτός αναμφίβολα είναι ο Ουάρντα. Ο Λουτσέσκου έχει προσπαθήσει αρκετές φορές να τον νουθετήσει και να τον εντάξει σε αυτό το γκρουπ των παικτών τους οποίους θεωρεί βασικούς. Είτε με συζητήσεις, είτε κάνοντας μερικές φορές τα στραβά μάτια, είτε με τιμωρίες και βάζοντας τον στον πάγο. Η σχέση τους ήταν ταραχώδης από την πρώτη στιγμή της συνύπαρξης τους στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ