ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δείπνο των παικτών μαζί με τις συντρόφους τους

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μαζί με τις συντρόφους τους
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μαζί με τις συντρόφους τους INSTAGRAM

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βγήκαν το βράδυ της Παρασκευής (8/12) όλοι μαζί για φαγητό, επιβεβαιώνοντας το καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια του Δικεφάλου.

Ένα από τα μεγάλα όπλα του φετινού ΠΑΟΚ είναι το καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στα αποδυτήρια και που είναι αυτό που στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Την Παρασκευή (9/12) οι παίκτες του Δικεφάλου δεν είχαν προπόνηση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τους δίνει ρεπό μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Βόλο.

Οι περισσότεροι όμως, από αυτούς βρέθηκαν κι έφαγαν όλοι μαζί σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης μαζί με τις συντρόφους τους.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μαζί με τις συντρόφους τους
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μαζί με τις συντρόφους τους INSTAGRAM

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποδίδει το καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα του κυρίως στον χαρακτήρα των δυο μεγαλύτερων σε ηλικία ποδοσφαιριστών του: του Βιεϊρίνια και του Τάισον.

"Ο Τάισον κι ο Βιεϊρίνια είναι πάντα ανάμεσα στους νέους παίκτες και δεν ξέρω αν είναι αυτοί οι… νεαροί ή αν είναι οι νέοι ο Κωνσταντέλιας και ο Κουλιεράκης.

Καμιά φορά συμβαίνει και το ανάποδο. Έχουν ψυχή νέων παιδιών ο Τάισον και ο Αντρέ είναι πολύ σημαντικοί για το γκρουπ που έχουμε φτιάξει" ,είχε πει ο προπονητής του Δικεφάλου μετά τον αγώνα με τη Λαμία.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ