ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δεδομένες οι αλλαγές απέναντι στη Λαμία γιατί έρχεται η Γάνδη

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να προχωρήσει σε rotation στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, μιας και ακολουθεί η πρώτη μάχη με τη Γάνδη στην Τούμπα στο Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει το απόγευμα του Σαββάτου για τη Λαμία, όπου θα ολοκληρώσει απέναντι στην τοπική ομάδα τις υποχρεώσεις του για την κανονική περίοδο της Super League Interwetten.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προγραμμάτισε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, μετά το πέρας της οποίας θα ανακοινώσει και την αποστολή. Οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς μοιάζει δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να ξεκουράσει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του ενόψει του πρώτου αγώνα με την Γάνδη την Πέμπτη στο γήπεδο της Τούμπας.

Προφανώς ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές, όπως έκανε και πριν τον αγώνα με τη Μίντιλαντ, όταν αντιμετώπισε τον Ιωνικό.

Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Τσιγγάρα και Κρέσπο. Ο νεαρός μέσος θα εκτίσει την ποινή του για την αποβολή του στο εξ αναβολής ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο Ισπανός στόπερ για τις κάρτες που συμπλήρωσε.

Από εκεί και πέρα ο Μίτριτσα, που και την Παρασκευή έκανε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, δεν θα ταξιδέψει στη Λαμία, ενώ στη διάθεση του επιστρέφει ο Άντριγια Ζίβκοβιτς, που μάλλον και αυτός θα προφυλαχθεί.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ