ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, Conference League: Οι πιθανοί αντίπαλοι στη φάση των 16

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Ελσίνκι για το Conference League | 14 Δεκεμβρίου 2023
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Ελσίνκι για το Conference League | 14 Δεκεμβρίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έμαθε από τώρα τις 16 ομάδες που θα συγκρουστούν για ένα εισιτήριο στη φάση των 16 και από τις οποίες θα προκύψει ο αντίπαλός του όταν επιστρέψει στη δράση του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μία πρώτη εικόνα από τις ομάδες που θα βρεθεί μαζί τους στην κλήρωση για τη φάση των 16 του Europa Conference League.

Η κλήρωση των playoffs για τη φάση των 16 θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα, όμως η δική του την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 13:00 στο Σπίτι του Ποδοσφαίρου στη Νιόν της Ελβετίας.

Ο "δικέφαλος" θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν νικητή των playoffs για τη φάση των 16, όπου θα τεθούν αντιμέτωπες ομάδες που υποβιβάζονται από το Europa League και ομάδες που τερμάτισαν στη 2η θέση των ομίλων του Europa Conference League.

  • Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι Ολυμπιακός, Άγιαξ, Μπέτις, Στουρμ, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Μακάμπι Χάιφα, Σερβέτ και Μόλντε
  • Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι Σλόβαν, Γάνδη, Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Μπόντο Γκλιμτ, Λέγκια, Φερεντσβάρος, Άιντραχτ και Λουντογκόρετς.

Σημειώνεται ότι ο ΠΑΟΚ, όπως και οι υπόλοιποι νικητές ομίλου, θα είναι ισχυρός στην κλήρωση και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ομάδα από την Ελλάδα, ήτοι τον Ολυμπιακό.

Η επιστροφή στη δράση θα γίνει στις 7 Μαρτίου, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην έδρα του αντιπάλου, αφού ο "δικέφαλος" (όπως και όλες οι νικήτριες ομάδες ομίλου Europa Conference League) θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών.

Το δεύτερο παιχνίδι, μία εβδομάδα αργότερα, στις 14 του μήνα, θα διεξαχθεί στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Οι ώρες θα ανακοινωθούν από την UEFA κατόπιν συνεννόησης.

Δείτε την Game Night

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ