ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια INTIME

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια χάνει τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και θα προσπαθήσει να προλάβει το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Τηλεοπτικό… εισιτήριο διαρκείας στο PAOK TV.

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί το απόγευμα για το Αγρίνιο όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό (22/09, 18:15, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24) έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία του με μια πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

Μετά από αυτήν ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα στην οποία δεν βρίσκεται όπως ήταν αναμενόμενο ο Βιεϊρίνια, προκειμένου να προστατευθεί και να είναι έτοιμος στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ αλλά και οι Ροντρίγκο, Καγκάβα λόγω της υπεραριθμίας που υπάρχει στις θέσεις των ξένων.

Στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης είχε μείνει εκτός ο Λούκας Τέιλορ μαζί με τον Ιάπωνα και ο Λουτσέσκου, κάνοντας ένα άτυπο rotation στους μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές του.

Εκτός από τον αρχηγό του ΠΑΟΚ του οποίου ο αστράγαλος εξακολουθεί να έχει αιμάτωμα στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου παραμένουν οι Ελ Καντουρί, Κρέσπο και Ίνγκασον με τον Ισλανδό να ακολουθεί και πάλι ένα μέρος του προγράμματος των υπολοίπων συμπαικτών του.

Στο Αγρίνιο θα ταξιδέψουν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Ντόουγκλας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Τηλεοπτικό… εισιτήριο διαρκείας στο PAOK TV

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πακέτο ετήσιας συνδρομή για τους κατοίκους του εξωτερικού που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας αγώνες του στο πρωτάθλημα. Ο Δικέφαλος παραχώρησε τα δικαιώματα των παιχνιδιών του αυτών στη NOVA για τα επόμενα δυο χρόνια σε Ελλάδα και Κύπρο όμως διατηρεί το δικαίωμα να τα μεταδίδει μέσω PAOK TV σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Η ετήσια συνδρομή έχει οριστεί στα 79,9 ευρώ και είναι διαθέσιμη για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας και Κύπρου.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ