ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια και Καντουρί κόντρα στον Ολυμπιακό

Απογοητευμένος ο Βιεϊρίνια
Απογοητευμένος ο Βιεϊρίνια EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον ημιτελικό της Μεγάλης Πέμπτης (21/4) με τον Ολυμπιακό με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην ανακοινώνει αποστολή αλλά να μην έχει δεδομένα στη διάθεση του τους Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μεγάλη Πέμπτη τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (21/04, 19:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην ανακοινώνει αποστολή αλλά να μην έχει στη διάθεση του τους Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί που συνέχισαν με θεραπεία την Μεγάλη Τετάρτη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: ¨

"Tην προετοιμασία τους για τον αυριανό (21/4, 19:30) ημιτελικό κυπέλλου Ελλάδος εναντίον του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Τούμπας ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Eιδικότερα, το «ασπρόμαυρο» πρόγραμμα περιελάμβανε τακτική, στατικές φάσεις, οικογενειακό δίτερμα κι έμφαση στις λεπτομέρειες που αποδεικνύονται ιδιαίτερα κομβικές σε μεγάλα παιχνίδια.

Σημειώνεται πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή όπως συνηθίζει ωστόσο δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ομάρ Ελ Καντουρί που συνέχισαν με θεραπείες ενώ εκτός μένει και ο Γιάννης Μιχαηλίδης που βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ