ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς τον Σίντκλεϊ η προπόνηση του Δικεφάλου

Ο Σίντκλεϊ Φερέιρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι της Super League Interwetten απέναντι στην ΑΕΚ | 26 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Σίντκλεϊ Φερέιρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι της Super League Interwetten απέναντι στην ΑΕΚ | 26 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στον δικέφαλο έκανε και την Πέμπτη (14/10) ο Σίντκλεϊ ενώ μόνος του δούλεψε και ο Χοσέ Κρέσπο.

Χωρίς νέα προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής (17/10) με τον Βόλο στην Τούμπα.

Ο Σίντκλεϊ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στον δικέφαλο ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Άνχελ Κρέσπο.

Από τους διεθνείς εκτός από τον Χάρη Τσιγγάρα που έχει προσβληθεί από covid-19 οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

"Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να συνεχίζουν την προετοιμασία τους στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση της Πέμπτης (14.10) είχε να κάνει κατά κύριο λόγο με την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος.

Μετά την απαραίτητη προθέρμανση και μερικά παιχνίδια rondo, οι παίκτες εκτέλεσαν ασκήσεις τακτικής και στη συνέχεια έκαναν πρακτική εφαρμογή σε οικογενειακό δίτερμα.

Ο Σίντκλεϊ έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία στο γήπεδο και το γυμναστήριο, ενώ μόνος του δούλεψε κι ο Χοσέ Κρέσπο .

Ο Δικέφαλος την Παρασκευή (15.10) θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία", αναφέρει το ενημερωτικό του ΠΑΟΚ για τη σημερινή (14/10) προπόνηση.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ