ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Τάισον και Κουλιεράκη στη Λαμία, μέσα ο Τζίμας

Ο Τάισον
Ο Τάισον EUROKINISSI SPORTS

Με προβλήματα θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στην Φθιώτιδα για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με τους Τάισον και Κουλιεράκη να μένουν εκτός αποστολής.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με αντίπαλο τη Λαμία που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (9/2, 18:30 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το Matchcenter του SPORT24) χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει κάποια επιστροφή από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εδώ και καιρό στο ιατρικό δελτίο και δεν μπορεί να υπολογίζει σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στον Τάισον, αλλά ούτε και στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη που έχει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Τάισον, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Λύρατζης, Κούρτιτς, Βιεϊρίνια, Κουαλιάτα και Κουλιεράκης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός πήρε μαζί του 21 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κάργας, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Φελίπε Σοάρες, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Μπίσεσβαρ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ρικάρντο, Μπράντον Τόμας, Ολιβέιρα, Τζίμας.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ