ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Πασχαλάκη στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς στην Τούμπα
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς στην Τούμπα EUROKINISSI SPORTS

Μετά από κοινή απόφαση του τεχνικού επιτελείου και του ίδιου του ποδοσφαιριστή ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έμεινε εκτός αποστολής από το κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά από όσα έγιναν στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη. Το τεταμένο κλίμα ανάμεσα σε αυτόν και τους οπαδούς και κατ΄επέκταση του αβέβαιο μέλλον του στον ΠΑΟΚ έχουν επηρεάσει τον παίκτη και μετά από κοινή απόφαση του ίδιου και του Πάμπλο Γκαρσία δεν είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (14/3, 19:00, Novasports 2HD).

Δεύτερος τερματοφύλακας μετά τον Ζίβκοβιτς στην αποστολή είναι ο νεαρός Ταλιχμανίδης. Στη διάθεση του Γκαρσία είναι κανονικά ο Καγκάβα που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στην χθεσινή προπόνηση.

Την αποστολή για το ντέρμπι με τους πράσινους αποτελούν οι: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Αουγκούστο, Καγκάβα, Ουάρντα, Μουργκ, Λάμπρου ,Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι και Κρμέντσικ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ