ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Λύρατζη και Σοάρες η αποστολή κόντρα στον Ατρόμητο

Ο Λύρατζης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό
Ο Λύρατζης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο (28/8, 21:45, Novasports Prime και Live από το SPORT24) στην οποία δεν συμπεριλήφθηκαν Λευτέρης Λύρατζης και Ράφα Σοάρες

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο (28/8, 21:45, Novasports Prime και Live από το SPORT24) με προπόνηση που έγινε στην Τούμπα.

Ο Λευτέρης Λύρατζης δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και έμεινε τελικά εκτός της αποστολής που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μιχαηλίδης και Νέσμπεργκ δεν υπολογίζονται από τον Ρουμάνο τεχνικό που δεν έχει στην 20αδα για τον αγώνα με τους Περιστεριώτες. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει πλέον διαθέσιμους τους Βιειρίνια και Άντριγια Ζίβκοβιτς, αλλά δεν πήρε μαζί του τον Ράφα Σοάρες, παρά το γεγονός ότι ο Πορτογάλος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Την αποστολή του Δικεφάλου αποτελούν οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Μπράντον, Ολιβέιρα .

Ημέρα χαράς για την οικογένεια Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης παραμένει στην Χαλκιδική και περνά οικογενειακές στιγμές στο Πόρτο Καρράς. Μάλιστα η σημερινή ημέρα ήταν σημαντική για την οικογένεια του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου. Ο γιος του Νίκος βάφτισε την κόρη του στο Νέο Μαρμαρά σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η μικρή είναι το δεύτερο εγγόνι του προέδρου του ΠΑΟΚ που συνεχίζει στην Ελλάδα τις διακοπές του.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ