ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Αουγκούστο και Τόμας κόντρα στον Λεβαδειακό

Ο Αουγκούστο στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός | 2 Οκτωβρίου 2022
Ο Αουγκούστο στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός | 2 Οκτωβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς της Δευτέρας (30/1) με τον Ρουμάνο τεχνικό να μην έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Αουγκούστο και Τόμας ενώ δεν πήρε σε αυτήν ούτε τον Κεντζίορα.

Με αρκετές απουσίες θα υποδεχθεί την Δευτέρα (30/1) ο ΠΑΟΚ τον Λεβαδειακό στην Τούμπα με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να θέλει τη νίκη και το τρίποντο για να παραμείνει στην κορυφή.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ντόουγκλας και Μπράντον, καθώς και στους Μουργκ, Ελ Καντουρί και Κουαλιάτα που έκαναν ατομικό στο γήπεδο, τον Κούρτιτς που συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί αλλά και τον Λύρατζη που έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το παιχνίδι κόντρα στους Βοιωτούς διεξήχθη στην Τούμπα το απόγευμα της Κυριακής (29.01) κι ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι και στις στατικές φάσεις.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργα, Κουλιεράκη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Νινούα, Φιλίπε Σοάρες, Κωνσταντέλια, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Τζίμα.

Εκτός αποστολής φυσικά έμεινε και ο νεοαποκτηθείς Κεντζιόρα αλλά και ο Γιάννης Μιχαηλίδης ο οποίος δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί ως δανεικός μέχρι το φινάλε των μεταγραφών.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ