ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς αλλαγές για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet

Ο Ολιβέιρα πανηγυρίζει στη διάρκεια του αγώνα Λαμία - ΠΑΟΚ | 7 Ιανουαρίου 2023
Ο Ολιβέιρα πανηγυρίζει στη διάρκεια του αγώνα Λαμία - ΠΑΟΚ | 7 Ιανουαρίου 2023 IN TIME SPORTS

Η συνέχεια στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet είναι το μοναδικό ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ στο τρίτο και τελευταίο από τα συνεχόμενα παιχνίδια με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τα δυο προηγούμενα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν παραγνωρίζει το γεγονός ότι η πιο σημαντική από τις τρεις συνεχόμενες αναμετρήσεις με τους πράσινους είναι η σημερινή (26/01, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) που θα κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου από το βράδυ της Κυριακής (22/1) ξεκίνησε την "επιχείρηση- προσγείωση" των ποδοσφαιριστών του, μετά το θριαμβευτικό 3-0 στο ντέρμπι του πρωταθλήματος, περνώντας τους το μήνυμα, ότι τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί.

Είναι δεδομένο ότι οι δυο νίκες έναντι του Παναθηναϊκού έχουν δώσει και αγωνιστικό- μετά το καθαρό 2-0 της Τούμπας στον πρώτο προημιτελικό- αλλά και ψυχολογικό προβάδισμα, αλλά όλοι στον ΠΑΟΚ περιμένουν ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στη Λεωφόρο.

Ο Λουτσέσκου δεν μένει μόνο στα λόγια όταν τονίζει στους ποδοσφαιριστές του ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν το δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, σαν να μην έχουν προηγηθεί οι δυο συνεχόμενες νίκες.

Κι οι δοκιμές του δείχνουν στην πράξη ότι κι ο ίδιος το βλέπει με τον ίδιο τρόπο. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν πρόκειται να κάνει αλλαγές στο αρχικό του σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Το μοναδικό ερωτηματικό

Αν υπάρχει ένα ερωτηματικό έχει να κάνει με το σταθερό δίλλημα στη μεσαία γραμμή για τον παρτενέρ του Ντόουγκλας Αουγκούστο ανάμεσα σε Στέφαν Σβαμπ και Τιάγκο Ντάντας.

Η αλήθεια είναι ότι οι επιλογές του είναι περιορισμένες, αφού τα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει είναι πολλά.

Ο Φιλίπε Σοάρες, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, μπήκε στην αποστολή, ωστόσο αναμένεται να παίξει ρόλο στο δευτεριάτικο παιχνίδι πρωτάθλημα με τον Λεβαδειακό κι αυτός ήταν η μοναδική επιστροφή για τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Όπως όλα δείχνουν, ο Δικέφαλος θα ξεκινήσει και πάλι με τους ίδιους στα μετόπισθεν: Κοτάρσκι στην εστία, Σάστρε και Ράφα Σοάρες στα δυο άκρα της άμυνας και τους Ίνγκασον και Κουλιεράκη στα στόπερ.

Μπροστά από το δίδυμο των κεντρικών χαφ θα αγωνιστούν Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ και Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Η φιλοσοφία του Δικεφάλου δεν θα αλλάξει. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι του. Με συμπαγή άμυνα να μην αφήσει τον Παναθηναϊκό να του κάνει ευκαιρίες και με καλή κυκλοφορία να φέρει την μπάλα στην περιοχή των πράσινων για να σκοράρει και να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ