ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Λύρατζης, εκτός έως δύο μήνες

Ο Λύρατζης στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Ο Λύρατζης στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ INTIME

Ο Λευτέρης Λύρατζης χειρουργήθηκε με επιτυχία μετά το κάταγμα στο ζυγωματικό που υπέστη, με την επιστροφή του στη δράση να υπολογίζεται σε 6-8 εβδομάδες.

Ο Λευτέρης Λύρατζης τραυματίστηκε στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας Novibet του ΠΑΟΚ απέναντι στην Καλαμάτα και κρίθηκε αναγκαίο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Όπως ενημέρωσε η ομάδα, ο νεαρός αμυντικός υποβλήθηκε με επιτυχία στην επέμβαση και σε 15 ημέρες θα ξεκινήσει τις ατομικές προπονήσεις, με την επιστροφή του να αναμένεται σε 6-8 εβδομάδες.

"Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση του Λευτέρη Λύρατζη. Ο δεξιός μπακ του Δικεφάλου θα ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις σε 15 μέρες και ο συνολικός χρόνος επιστροφής του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε 6-8 εβδομάδες ανάλογα με την πορεία της αποκατάστασής του", αναφέρει η ανακοίνωση του Δικεφάλου.

Το μήνυμα του Λύρατζη μετά το χειρουργείο

Ο Λευτέρης Λύρατζης χειρουργήθηκε σήμερα το πρωί και ήδη αναρρώνει από την επέμβαση που, όπως τόνισε και ο ίδιος με ποστάρισμα του στο Instagram πήγε καλά.

"Το χειρουργείο πήγε πολύ καλά. Θα το πούμε σύντομα" έγραψε ο νεαρός μπακ του Δικεφάλου.

Από εδώ και πέρα ο Λευτέρης Λύρατζης έχει μπροστά του το δύσκολο δρόμο της αποθεραπείας καθώς τις πρώτες εβδομάδες δεν θα μπορεί να προπονηθεί, στη συνέχεια θα ξεκινήσει με πολύ προσοχή ασκήσεις στο γυμναστήριο πριν ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα με προστατευτική μάσκα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ