ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο αγαπημένος προπονητής του Ζοζέ Μπότο

Ο Ζοζέ Μπότο στον αγώνα του ΠΑΟΚ Β' με την Αναγέννηση Καρδίτσας | 26 Νοεμβρίου 2022
Ο Ζοζέ Μπότο στον αγώνα του ΠΑΟΚ Β' με την Αναγέννηση Καρδίτσας | 26 Νοεμβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοζέ Μπότο, σε δηλώσεις του σε ιταλικά ΜΜΕ αποκάλυψε ότι παρακολουθεί την καριέρα του Αλμπέρτο Ακουιλάνι και θεωρεί ότι ο τεχνικός της ομάδας Νέων της Φιορεντίνα έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του.

Ο Ζοζέ Μπότο σε συνέντευξη που έδωσε στην Ιταλία αποκάλυψε ποιος είναι ο αγαπημένος του προπονητής.

Η απάντηση που έδωσε ήταν μάλλον μη αναμενόμενη, καθώς ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει και στους προπονητές την ίδια φιλοσοφία που ακολουθεί και στις επιλογές ποδοσφαιριστών.

Δεν πήγε δηλαδή σε μια ασφαλή επιλογή ενός έμπειρου τεχνικού, αλλά δήλωσε πως ο προπονητής που ξεχωρίζει αυτή την στιγμή είναι ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι, ο πρώην ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων Ρόμα, Φιορεντίνα, Λίβερπουλ, Γιουβέντους και Μίλαν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Παρακολουθώ πολλούς προπονητές για να ενημερώνομαι και να έχω αρχείο. Ένας προπονητής που μου αρέσει πολύ, στην Ιταλία, είναι ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι, ο προπονητής της ομάδας Νέων της Φιορεντίνα. Πιστεύω ότι έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του", απάντησε ο Μπότο όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Ο Ακουιλάνι σταμάτησε το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι του 2018 και σήμερα σε ηλικία 38 ετών είναι προπονητής στην Primavera της Φιορεντίνα, έχοντας δίπλωμα UEFA B.

Η δήλωση του Μπότο για τον Ιταλό τεχνικό αναπαράχθηκε στη Ρουμανία στην λογική ότι ο Ακουιλάνι θα μπορούσε να αποτελέσει "αντίζηλο" του Ραζβάν Λουτσέσκου, κάτι που φυσικά απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ