ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η ενδεκάδα του Δικεφάλου απέναντι στον Βόλο

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η ενδεκάδα του Δικεφάλου απέναντι στον Βόλο
INTIME SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Βόλο (19:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Βόλο στην Τούμπα (19:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα του Δικεφάλου.

Ο Λουτσέσκου έχει παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Ζίβκοβιτς βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Νάσμπεργκ - Κεντζιόρα μπροστά του και τους Σάστρε - Βιεϊρίνια στα αμυντικά άκρα.

Οι Οζντόεφ και Σβαμπ συνθέτουν το δίδυμο στον άξονα, με τον Μουργκ να αγωνίζεται μπροστά τους. Ο Κωνσταντέλιας και ο Ντεσπόντοβ είναι στα επιθετικά άκρα, με τον Σαμάτα στην κορυφή.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Οζντόεφ, Ντεσπόντοβ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Σαμάτα.

Στον πάγκο: Ταλιχμανίδης, Μιχαηλίδης, Ράφα, Τσιγγάρας, Αντόνιο, Μεϊτέ, Τάισον, Μεϊτέ, Τζίμας, Μπράντον.

Η ενδεκάδα του Βόλου: Κόστιτς, Ταχάτος, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Κίτσος, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Κορνέτ, Ενγκίν, Ντέλετιτς, Γκαρσία

Στον πάγκο: Καλαμπούκας, Ασλανίδης, Άλχο, Καραγιάννης, Μεταξάς, Μπερτόγλιο, Τρουιγέ, Μωραΐτης, Κόμπα.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ