STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 1-0: Ο Κρέσπο έδωσε τη λύση από τον αέρα

Ο Κρέσπο πανηγυρίζει το γκολ του στο ΠΑΟΚ - Ατρόμητος
Ο Κρέσπο πανηγυρίζει το γκολ του στο ΠΑΟΚ - Ατρόμητος ΙΝΤΙΜΕ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου για την 23η αγωνιστική της Super League Interwetten με τον Κρέσπο να δίνει τη λύση στο 57ο λεπτό. Η τέταρτη σερί νίκη του Δικεφάλου σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε την τέταρτη σερί του νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και έμεινε αήττητος για 14ο σερί ματς. Ο Δικέφαλος δεν έπιασε το μάξιμουμ της απόδοσής του, όμως βρήκε τη λύση με την κεφαλιά του Κρέσπο στο 57ο λεπτό και επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου. Να σημειωθεί πως ο Κρέσπο έχει οκτώ γκολ στην καριέρα του με τον ΠΑΟΚ και τα τέσσερα είναι απέναντι στους Περιστεριώτες.

Ο Δικέφαλος είχε το πάνω χέρι, όμως στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσε να γίνει ουσιαστικός. Ο ΠΑΟΚ μπήκε μπροστά στο 57', ήταν πιο απειλητικός, με τον Ατρόμητο να μην μπορεί να βάλει δύσκολες καταστάσεις τους γηπεδούχους, παρά το γεγονός ότι ανέβασε τις γραμμές του.

Στη βαθμολογία, ο δεύτερος ΠΑΟΚ έφτασε τους 47 βαθμούς, ενώ προτελευταίος και σε δύσκολη θέση παρέμεινε ο Ατρόμητος στους 13 πόντους.

Ο Κρέσπο έβαλε μπροστά τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε και στο β' μέρος με διάθεση να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Κυκλοφορούσε την μπάλα και έψαχνε τον τρόπο να πατήσει στην περιοχή του Ατρομήτου. Κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ στο 57ο λεπτό. Από τα δεξιά ο Σάστρε έκανε την σέντρα, ο Κρέσπο πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα νικώντας τον Γιαννιώτη.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Ο Δικέφαλος μετέφρασε την ανωτερότητά του σε γκολ. Στο 65' είχε νέα καλή στιγμή. Ο Μίτριτσα εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή με το δεξί. Ο Γιαννιώτης απογειώθηκε και απέκρουσε. Από την πλευρά του ο Ατρόμητος δεν παράτησε το παιχνίδι. Ο Κόουλμαν έκανε αλλαγές με προσανατολισμό την ισοφάριση.

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε το δεύτερο του γκολ και δεν διαχειρίστηκε απλά το προβάδισμά του. Στο 77' ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με τον Γιαννιώτη να πέφτει και να μπλοκάρει. Στο 81ο λεπτό βρήκε δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε. Ο Ζίβκοβιτς έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Άκπομ πήγε στην διεκδίκηση της μπάλας ρίχνοντας τον Χατζηισαΐα, ο οποίος έπεσε στη συνέχεια στον Γιαννιώτη. Ο Μπίσεσβαρ με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής κοίταξε τη φάση στο VAR και έδωσε φάουλ.

Οι γηπεδούχοι αναζητούσαν το δεύτερο γκολ μέχρι και το τελευταίο λεπτό και δεν έδειχναν να συμβιβάζονται. Από την άλλη, ο Ατρόμητος, αν και είχε ανεβάσει τις γραμμές του δεν μπόρεσε να δώσει απάντηση. Έτσι, το 1-0 υπέρ του Δικεφάλου έμεινε έως το φινάλε.

Ο ΠΑΟΚ την πρωτοβουλία, αλλά χωρίς ουσία στο πρώτο μέρος

Το παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου ξεκίνησε με ρυθμό και με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Στο 5ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπίσεσβαρ από τα δεξιά, ο Άκπομ πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει αρκετά άουτ.

Στο 24ο λεπτό ο Ροτάριου έκανε την κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής. Ο Πασχαλάκης απέκρουσε και οι γηπεδούχοι φώναξαν για χέρι του Κρέσπο στη συνέχεια. Η φάση ελέγχθηκε στο VAR και υπήρξε συνέχεια στο παιχνίδι.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Το ματς παιζόταν στο κέντρο, όμως όσο κυλούσαν τα λεπτά, ο Δικέφαλος έπαιρνε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 30ο λεπτό, ο Μίτριτσα τράβηξε δύο παίκτες πάνω του, μοίρασε την μπάλα στον Αουγκούστο, όμως εκείνος ήταν άστοχος. Στο 36ο λεπτό ο ΠΑΟΚ είχε νέα καλή στιγμή με κεφαλιά του Τσιγγάρα που μπλόκαρε ο Γιαννιώτης, το 0-0 παρέμεινε ωστόσο έως το τέλος του πρώτου μέρους.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

Μη χάσετε την Game Night στις 21:30

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ