STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ - Αστέρας: Λύρατζης και Τσαούσης έγιναν αναγκαστική αλλαγή και βγήκαν με λυγμούς

ΠΑΟΚ - Αστέρας: Λύρατζης και Τσαούσης έγιναν αναγκαστική αλλαγή και βγήκαν με λυγμούς
PRINT SCREEN

Λύρατζης και Τσαούσης έγιναν αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο μέρος του ΠΑΟΚ - Αστέρας και αποχώρησαν με λυγμούς από τον αγωνιστικό χώρο. Έγινε αλλαγή και ο Ελ Καντουρί, έγιναν ήδη οι πρώτες εκτιμήσεις για τους δύο Έλληνες μπακ.

Άτυχος στάθηκε ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς ο Δικέφαλος έχασε στο πρώτο μέρος τον Μάριο Τσαούση και τον Λευτέρη Λύρατζη λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Ο Τσαούσης ταλαιπωρήθηκε στο γόνατό του από το 10', αλλά προσπάθησε να συνεχίσει το ματς. Τελικά έγινε αλλαγή στο 31ο λεπτό με τον Σάστρε να περνάει στη θέση του. Ο νεαρός μπακ αποχώρησε με λυγμούς, με τον Κούρτιτς και τον Μουνάφο να τον παρηγορούν.

Λίγα λεπτά μετά τραυματίστηκε και ο Λύρατζης δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Ο νεαρός ακραίος αμυντικός είχε πρόβλημα στον προσαγωγό του και έγινε αλλαγή στο 39' με τον Ζίβκοβιτς να περνά στη θέση του.

Αυτές δεν ήταν οι μοναδικές αναγκαστικές αλλαγές του Λουτσέσκου, καθώς ο Ελ Καντουρί δεν μπόρεσε να συνεχίσει και στη θέση του πέρασε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στην αρχή του δευτέρου μέρους.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για Τσαούση και Λύρατζη

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον Μάριο Τσαούση κάνουν λόγο για διάταση στο δεξί του γόνατο, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα, αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις.

Ο Λύρατζης υπέστη μυϊκό τραυματισμό στον προσαγωγό του και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ