ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αποδεκατισμένος στις προπονήσεις ενόψει Παναιτωλικού

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εισηγηθεί την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και συμφωνεί ξεκάθαρα με την επιστροφή στο προηγούμενο μοντέλο
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εισηγηθεί την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και συμφωνεί ξεκάθαρα με την επιστροφή στο προηγούμενο μοντέλο INTIME

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν και αύριο το πρωί, παραμονή Πρωτοχρονιάς, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα για τον πρώτο αγώνα του 2022.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προετοιμάζει την ομάδα του για τον αγώνα της επόμενης Τετάρτης με τον Παναιτωλικό, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Εκτός από τους τρεις σταθερά τραυματίες Νέλσον Ολιβέιρα, Ομάρ ελ Καντουρί και Λούκας Τέιλορ και τους τιμωρημένους Άντριγια Ζίβκοβιτς και Τσούμπα Άκπομ, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει να σκεφτεί και τους παίκτες που νοσούν με κορονοϊό με τους τέσσερις από αυτούς να έχουν βρεθεί θετικοί στα χθεσινά τεστ.

Καταλαβαίνει κανείς ότι η κατάσταση με τα προβλήματα έχει γίνει οριακή και αν δεν αλλάξεθ άρδην, ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί αποδεκατισμένος στο πρώτο παιχνίδι για το 2022 που είναι προγραμματισμένο για τις 5 Γενάρη. Το πιο δυσοίωνο για τον Λουτσέσκου είναι ότι ο αγώνας με τον Παναιτωλικό θα είναι η αρχή από μια σειρά επτά αγώνων που θα δώσει τον επόμενο μήνα, μέσα στον οποίο θα αντιμετωπίσει τρεις φορές την ΑΕΚ και μια τον Ολυμπιακό.

Με όσους παίκτες έχει διαθέσιμους ο τεχνικός του Δικεφάλου δούλεψε σήμερα δίνοντας το βάρος στην τακτική, ενώ και αύριο, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, τους περιμένει για προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

"To 2021 ετοιμάζεται (επιτέλους) να μας αφήσει κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων και τον Ιανουάριο που θα είναι ένας ιδιαίτερα απαιτητικός μήνας με πολλά και δύσκολα παιχνίδια.

Την Πέμπτη (30.12) το ραντεβού του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Το πρώτο κομμάτι της προπόνησης αφορούσε την κυκλοφορίας της μπάλας και στη συνέχεια το βάρος έπεσε στην ομαδική τακτική. Τέλος, οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στη φυσική κατάσταση μέσα από παιχνίδια σε μικρό χώρο. Οι τραυματίες Ολιβέιρα, Τέιλορ, Ελ Καντουρί συνέχισαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης κι αποθεραπείας. Την Παρασκευή (31.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία", αναφέρει το ενημερωτικό του Δικέφαλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ