ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανόρθωση για Ουάρντα, προς Ρέντινγκ ο Μπάμπα

Ο Αμρ Ουάρντα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Αμρ Ουάρντα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Στην Κύπρο αναφέρουν ότι η Ανόρθωση μετά τον ΑΠΟΕΛ θέλει να αποκτήσει τον Αμρ Ουάρντα που δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Οδεύει προς την Τσάμπιονσιπ ο Μπάμπα για λογαριασμό της Ρέντινγκ.

Η Κύπρος παραμένει ο πιο πιθανός προορισμός του Αμρ Ουάρντα που συνεχίζει να αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Μετά τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο αναφέρουν ότι και η Ανόρθωση βρίσκεται στην διεκδίκηση του Αιγύπτιου.

Η Ανόρθωση που μπορεί να είναι αντίπαλος του Δικεφάλου στους ομίλους του Conference League βρίσκεται εδώ και καιρό σε επαφές με τον Ουάρντα από τον οποίο μάλιστα είχε ζητήσει να περιμένει πριν πάρει την απόφαση του για την επόμενη ομάδα του, μέχρι να ξεκαθαρίσει η ευρωπαϊκή της πορεία. Τώρα που οι Κύπριοι εξασφάλισαν την παρουσία του στους ομίλους της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA φαίνεται πως θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση του Ουάρντα.

Οδεύει προς τη Ρέντινγκ ο Μπάμπα

Ο Ράχμαν Μπάμπα μαζί με τον Κροάτη Αλέν Χαλίλχοτζιτς αποτελούν μεταγραφικούς στόχους της Ρέντινγκ που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ.

Δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν ότι ο Γκανέζος αμυντικός, που αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της σεζόν στην Τούμπα και αποτελούσε για μεγάλο μέρος του φετινού καλοκαιριού μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, είναι κοντά σε συμφωνία με τη Ρέντινγκ χωρίς να ξεκαθαρίζεται αν θα αποκτηθούν τα δικαιώματα του ή αν θα αγωνιστεί και πάλι ως δανεικός.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΥΠΡΟΣ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ