ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανοικτό το θέμα της παραμονής του Κρμέντσικ

Ο Κρμέντσικ πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Κρμέντσικ πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Κρμέντσικ πήρε… μπρος πετυχαίνοντας σημαντικά γκολ για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο το τι θα συμβεί το καλοκαίρι σχετικά με την παραμονή του στην Τούμπα, παραμένει για την ώρα, περίπλοκο

Ο Μάικλ Κρμέντσικ επανήλθε στα γκολ, σκοράροντας στα δύο συνεχόμενα ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μάλιστα το γκολ που πέτυχε στον ημιτελικό του κυπέλλου ήταν το πιο σημαντικό από τα 8 που έχει σκοράρει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε 24 παιχνίδια.

Το θέμα της παραμονής του ωστόσο στην Τούμπα και μετά το δανεισμό του παραμένει περίπλοκο, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έχει εκφράσει δημόσια και μάλιστα με έντονο τρόπο την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και μετά το τέλος του δανεισμού.

Η αλήθεια είναι ότι ο Τσέχος επιθετικός τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχει κάνει άλλες δημόσιες τοποθετήσεις σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η κατάσταση πάντως δεν έχει διαφοροποιεί σημαντικά και οι καθοριστικοί παράγοντες που θα κρίνουν και το τι τελικά θα γίνει είναι δυο και σημαντικοί.

Ο πρώτος έχει να κάνει με τις απαιτήσεις της Μπριζ, που ξεκάθαρα δεν τον υπολογίζει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Βέλγοι που επιθυμούσαν να ορίσουν ρήτρα 6 εκατομμύριων ευρώ – όσα έδωσαν στη Βικτόρια Πλζεν για να τον αποκτήσουν- στη συμφωνία για το δανεισμό του, είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τα δικαιώματα του με λιγότερα χρήματα . Το θέμα είναι πόσο μπορεί να μειώσουν την τιμή αξιολόγησης του Κρμέντσικ και αν θα προκύψουν άλλοι ενδιαφερόμενοι σε περίπτωση που οι απαιτήσεις της Μπριζ μειωθούν στα 3-4 εκατομμύρια ευρώ.

Κάποια στιγμή φάνηκε ότι αν ο ΠΑΟΚ θεωρήσει πως το αντίτιμο για την εξαγορά του συμβολαίου του Τσέχου κριθεί απαγορευτικό, να γίνει προσπάθεια επέκτασης του δανεισμού για μια ακόμη σεζόν, ωστόσο και αυτή θα κριθεί από τις διαθέσεις των ανθρώπων της Μπριζ.

Το ενδεχόμενο να εμπλέξουν στις διαπραγματεύσεις για τον Τσέχο το δικό τους ενδιαφέρον για τον Χρήστο Τζόλη, παραμένει επίσης ανοικτό. Και όπως όλα δείχνουν και αυτό το ενδεχόμενο θέλουν να αποφύγουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου.

Ο δεύτερος παράγοντας που πηγαίνει πίσω όλα τα ανοικτά θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ είναι η καθυστέρηση που υπάρχει στο ζήτημα του νέου αθλητικού διευθυντή. Το γεγονός ότι ο διάδοχος του Όλαφ Ρέμπε δεν βρίσκεται ακόμη στην Τούμπα, δυσχεραίνει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγραμματισμού για την επόμενη σεζόν που δεν είναι πλέον και πολύ μακριά.

Σε κάθε περίπτωση εφόσον στον ΠΑΟΚ αποφασίσουν να ξεκινήσουν συζητήσεις για την παραμονή του Κρμέντσικ στην ομάδα τους είναι σίγουρα σημαντικό ατού, ότι θα έχουν στην προσπάθεια τους σύμμαχο τον ίδιο τον παίκτη. Και αυτό διότι η επιθυμία του Τσέχου να συνεχίσει στην Τούμπα μπορεί να καθορίσει και τις εξελίξεις.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ