ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανοίγει η Θύρα 4 στην Τούμπα με Απόλλωνα το Σάββατο

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας για το ματς με την Σλόβαν στο Conference League | 30 Σεπτεμβρίου 2021
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας για το ματς με την Σλόβαν στο Conference League | 30 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν ότι σταματούν την αποχή -αλλά όχι και τη διαμαρτυρία τους- και θα επιστρέψουν στο γήπεδο στον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο (30/10, 19:30, Novasports Prime) θα ανοίξει και το πέταλο των οπαδών του ΠΑΟΚ. Η Θύρα 4 που παρέμενε κλειστή από το ξεκίνημα της σεζόν θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά μετά από απόφαση των οπαδών του Δικεφάλου να σταματήσουν την αποχή τους.

Μάλιστα θα συνδυάσουν την πρώτη τους παρουσία για φέτος στο γήπεδο με πορεία διαμαρτυρίας κατά των διαχωρισμών των φιλάθλων αλλά και το νέο αθλητικό νόμο, που αποτελέσαν και το λόγο της μέχρι τώρα απουσίας τους από το γήπεδο.

Οι συζητήσεις για την επιστροφή των οπαδών είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό ωστόσο, μέχρι τώρα δεν είχε παρθεί κάποια απόφαση. Πλέον η επιστροφή των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θύρα 4 είναι γεγονός και η αρχή θα γίνει στο παιχνίδι του Σάββατου με τον Απόλλωνα.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ