ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιαννούλης, συνεχίζει την αποκατάσταση ο Ντεσπόντοφ

PRINT SCREEN

Την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με την Άντερλεχτ συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς και τον Κίριλ Ντεσπόντοφ να συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Στη ρεβάνς με την Άντερλεχτ έχει στρέψει πλέον την προσοχή του ο ΠΑΟΚ, μετά την ήττα με 1-0 στην Τούμπα για τον 3ο προκριματικό του Europa League, που τον υποχρεώνει να αναζητήσει την ανατροπή στο Lotto Park.

Οι ασπρόμαυροι βρέθηκαν στο γήπεδο το πρωί της Κυριακής (9/8), συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το δεύτερο παιχνίδι με τους Βέλγους.

Στα θετικά για τον ΠΑΟΚ είναι η παρουσία του Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος δουλεύει πλέον σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Αλέσιο Λίσι ανεβάζει συνεχώς στροφές, μετρώντας αντίστροφα για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Από την άλλη πλευρά, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ εξακολουθεί να ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού του, με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ πάντως να γράφει: “Ένα βήμα πιο κοντά”, προμηνύοντας πως δεν αργεί η επιστροφή του.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ