CONFERENCE LEAGUE

ΠΑΟΚ: Ανακούφιση στους οπαδούς του Δικεφάλου, κανονικά οι πτήσεις για Μασσαλία

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας στο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα | 12 Σεπτεμβρίου 2021
Οπαδοί του ΠΑΟΚ στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας στο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα | 12 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τελικά οι πτήσεις, καθώς η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας κρίθηκε παράνομη και καταχρηστική και ως εκ τούτου οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να ταξιδέψουν κανονικά για τη Μασσαλία.

Ανακούφιση τελικά στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα ταξιδέψουν κανονικά για τη Μασσαλία για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ (7/4, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE από SPORT24) για τα προημιτελικά του Conference League.

Ο Παναγιώτης Σίμος, μέλος του ΔΣ των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, μιλώντας στο Metropolis, τόνισε ότι βγήκε δικαστική απόφαση που κρίνει παράνομη την απεργία για τους ελεγκτές λόγω της αγωγής που έγινε και αφορά τον συγκεκριμένο κλάδο.

"Μόλις βγήκε επίσημα απόφαση από το δικαστήριο ότι η απεργία κρίθηκε παράνομη, χωρίς να έχουμε ακόμη το σκεπτικό. Αυτό αφορά εμάς, η αγωγή είχε γίνει από το κράτος προς τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και η απεργία κρίθηκε παράνομη. Οπότε οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά σαν να μην συνέβη τίποτα", τόνισε χαρακτηριστικά, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τον πρόεδρο της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας, κύριο Νανούρη.

Αυτό σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για τη γαλλική πόλη για τον κύριο όγκο των οπαδών του ΠΑΟΚ που έχουν προγραμματίσει τις πτήσεις τους την Τετάρτη (6/4). Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια εξέλιξη που χαροποιεί ιδιαιτέρως τους φίλους των ασπρόμαυρων, που σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να ψάξουν εναλλακτικούς τρόπους και άλλες πτήσεις για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα του.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ