ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μορικέλι

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μορικέλι
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ TWITTER

Παίκτης του ΠΑΟΚ με κάθε επισημότητα είναι από το απόγευμα της Τετάρτης (27/7) ο Ραούλ Μορικέλι, με τον Δικέφαλο να κάνει γνωστό πως ήρθε σε συμφωνία με την Ρόμα για τον Ιταλό στόπερ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026.

Τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ θα φοράει από τώρα και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Ραούλ Μορικέλι, αφού δύο ώρες μετά από την αποκάλυψη των εκπροσώπων του 20χρονου στόπερ πως υπέγραψε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ακολούθησε και η επιβεβαίωση από τον Δικέφαλο.

Όπως έκανε μάλιστα γνωστό από τον ΠΑΟΚ, ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2026, με την Ρόμα, ομάδα από την οποία αποκτήθηκε, να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

"O Μορικέλι γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου του 2002 στo Μαρίνο, μία πόλη δίπλα στη Ρώμη κι ασχολήθηκε από μικρός με το ποδόσφαιρο. Εντάχθηκε στις Ακαδημίες της Ρόμα το 2015 κι έφτασε μέχρι τη δεύτερη ομάδα των Τζιαλορόσι, της οποίας έγινε και αρχηγός.

Την περσινή σεζόν μέτρησε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Primavera, ενώ η Ρόμα έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου έχασε τον τίτλο από την Ίντερ στην παράταση.

Ο Μορικέλι έρχεται στον ΠΑΟΚ για να αγωνιστεί αρχικά στην δεύτερη ομάδα, με τον Δικέφαλο να επενδύει στο μέλλον.

Καλώς ήρθες Ραούλ!", αναφέρει η ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε το deal με τον Μορικέλι ο ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ