ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Ραχμάν Μπαμπά

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Ραχμάν Μπαμπά
Ο Μπαμπά Ραχμάν μετά την υπογραφή συμβολαίου στον ΠΑΟΚ PRINT SCREEN VIDEO

Ο 26χρονος αριστερός μπακ, Μπαμπά Ραχμάν, ανακοινώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (30/1) από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Γκανέζος, που πήρε τη φανέλα με το Νο21, υπέγραψε για τους επόμενους έξι μήνες ως δανεικός από την Τσέλσι.

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επισήμως ο 26χρονος Γκανέζος αριστερός μπακ, Αμπντούλ Ραχμάν Μπαμπά. Ο Αφρικανός υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν στον Δικέφαλο ως δανεικός από την Τσέλσι και πήρε τη φανέλα με το Νο21.

Ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του δεν υπάρχει ωστόσο υπάρχει ήδη συμφωνία για ανανέωση του δανεισμού του και στη σεζόν 2021-22. Κάτι που σημαίνει ότι ΠΑΟΚ θα μπορεί να κρατήσει στο ρόστερ του τον Ραχμάν Μπαμπά για έναν επιπλέον χρόνο ως δανεικό εφόσον στους επόμενους μήνες καταλήξει ότι ο Γκανέζος μπορεί να τον βοηθήσει.

Η option αυτή εξηγεί και γιατί οι μπλε του Λονδίνου του επέκτειναν το συμβόλαιο για έναν επιπλέον χρόνο μέχρι και το καλοκαίρι του 2023. Μετρά 31 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Γκάνας στα 26 του χρόνια (ύψος 1.79). Στο ρόστερ της Τσέλσι ανήκει από το 2015, χωρίς, όμως, να καταφέρει να εξελιχθεί σε βασική μονάδα.

Έχει προλάβει να αγωνιστεί σε τέσσερα από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς εκτός από την Αγγλία, έπαιξε σε Γερμανία, Γαλλία και Ισπανία.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ