ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανακοινώνει Μίτριτσα, παλεύει για δεκάρι

Ο Αλεξάντρου Μίτριτσα
Ο Αλεξάντρου Μίτριτσα INTIME SPORTS

Τα τυπικά μόνο απομένουν για την ανακοίνωση της απόκτησης του Ρουμάνου επιθετικού, Αλεξάντρου Μίτριτσα με δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Δικέφαλος προχωρά και για επιτελικό μέσο.

Τα διαδικαστικά απομένουν προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτηση του Αλεξάντρου Μίτριτσα. Ο Ρουμάνος επιθετικός πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχει ήδη συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ. Για να ολοκληρωθεί ωστόσο η μεταγραφή του θα πρέπει να κλείσουν κάποια ζητήματα γραφειοκρατικά που έχουν να κάνουν με την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας.

Στην Τούμπα που έχουν κάνει όσα έπρεπε να κάνουν για να κλείσουν τον Ρουμάνο αισιοδοξούν ότι τα ζητήματα αυτά θα διευθετηθούν άμεσα. Και αυτό ώστε ο ποδοσφαιριστής να μπορεί να ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ από Δευτέρα, όταν και οι παίκτες του Δικεφάλου θα επιστρέψουν από το τριήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την πρόκριση στους ομίλους του Conference League.

Εκτός από το τυπικό σκέλος της απόκτησης του Μίτριτσα οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν περιθώριο μέχρι το βράδυ της Τρίτης να ολοκληρώσουν την απόκτηση του επιτελικού μέσου τον οποίο έχει ζητήσει ο Ρουμάνος τεχνικός. Από ότι όλα δείχνουν το θέμα της ενίσχυσης στη θέση "10", αν τελικά κλείσει, θα… τραβήξει μέχρι και την τελευταία ημέρα της κανονικής περιόδου των μεταγραφών. Μετά το τέλος του μήνας από την αγορά των ελεύθερων μόνο ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο θα μπορεί να ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE CONFERENCE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ