ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αμυντικός χαφ και Τσόλακ στο προσκήνιο

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Ντάγκλας Αουγκούστο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Τα δύο καυτά ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ την... ύστατη ώρα των χειμερινών μεταγραφών είναι η απόκτηση ενός ανασταλτικού χαφ και λύση στο θέμα με τον Αντόνιο Τσόλακ.

Τελευταία ημέρα των μεταγραφών σήμερα και υπάρχουν ανοικτά ζητήματα στον ΠΑΟΚ. Το πιο σημαντικό από αυτά φαίνεται να είναι το ενδεχόμενο απόκτησης ενός αμυντικού χαφ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του μετά την νίκη επί του Παναιτωλικού άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει κάποια κίνηση της τελευταίας στιγμής και αν τελικά υπάρξει κινητικότητα αυτή θα αφορά στην απόκτηση ενός αμυντικού μέσου. Και αυτό διότι φαίνεται πως υπάρχει ζήτημα και μάλιστα σοβαρό με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Η ΕΝΤΟΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ

Ο Βραζιλιάνος έδειξε και στον αγώνα με τον Παναιτωλικό ότι το μυαλό του είναι αλλού και βρίσκεται στο επίκεντρο έντονης κριτικής.

Μάλιστα το γεγονός ότι την ώρα του αγώνα και ενώ είχε γίνει αλλαγή από το ημίχρονο ασχολούνταν με το κινητό του προκάλεσε έντονα σχόλια δυσαρέσκειας που περισσότερο προήλθαν από την εικόνα που είχε εντός αγωνιστικού χώρου. Ο ίδιος ο Αουγκούστο έσπευσε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι χρησιμοποιούσε το κινητό για να ενημερωθεί για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ένα συγγενικό του πρόσωπο στην Βραζιλία, δείχνοντας ότι αντιλαμβάνεται πλέον πως το κλίμα για αυτόν στην Τούμπα έχει βαρύνει πολύ. Το πιο πιθανό είναι ο ΠΑΟΚ να περιμένει προτάσεις για τον Αουγκούστο – λέγεται υπάρχει ενδιαφέρον ομάδων από την πατρίδα του- τις οποίες θα συζητήσει πλέον πολύ σοβαρά.

Το θέμα είναι πόσο γρήγορα μπορεί να κινηθεί ο ΠΑΟΚ στις τελευταίες ώρες των μεταγραφών για να καλύψει την ανάγκη ενίσχυσης στον άξονα της μεσαίας γραμμής και αν τελικά θα προλάβει να ολοκληρώσει μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής. Το σίγουρο είναι ότι στην Τούμπα "ψάχνονται" να καλύψουν στις… καθυστερήσεις η οποία έδειχνε να "φωνάζει" εδώ και καιρό.

"ΚΑΙΕΙ" ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚ

Σε ό,τι αφορά στους παίκτες που δεν υπολογίζονται το βάρος πέφτει στην περίπτωση του Αντόνιο Τσόλακ. Και αυτό διότι ο Ροντρίγκο Ρέι που και αυτός είναι εκτός πλάνων δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και μπορεί να συζητά πλέον ως ελεύθερος με ομάδες που τον ενδιαφέρουν.

Από την άλλη, όμως, ο Κροάτης που μάλιστα κόστισε 3.000.000 ευρώ το καλοκαίρι έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με το Δικέφαλο. Κάτι που σημαίνει πως από την στιγμή που είναι εκτός πλάνων θα πρέπει να βρεθεί λύση και ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Το ενδιαφέρον που υπήρξε από την Καϊσέρισπορ δεν φαίνεται να είναι πλέον και τόσο έντονο, αφού η τουρκική ομάδα ενισχύθηκε ήδη επιθετικά. Έτσι οι επόμενες ώρες θα κρίνουν αν ο Τσόλακ θα μείνει στον ΠΑΟΚ ανενεργός ή αν θα βρεθεί διέξοδος για να παραχωρηθεί έστω με δανεισμό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ