ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Άμεσες εξελίξεις με Κωνσταντέλια και Ζάλτσμπουργκ - Αυτοί είναι οι παράγοντες που κρίνουν την υπόθεση

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/INTIME SPORTS

Πώς η Ζάλτσμπουργκ βάζει επιπλέον πίεση στον ΠΑΟΚ για να κάνει δικό της τον "μικρό μάγο". Οι δυο επιπλέον παράμετροι που αναμένεται παίξουν καταλυτικό ρόλο και να δρομολογήσουν εξελίξεις.

Είναι δεδομένο ότι η πίεση της Ζάλτσμπουργκ για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια εντείνεται ολοένα και περισσότερο, όπως είναι δεδομένο ότι τα πράγματα στην περίπτωση του νεαρού μεσοεπιθετικού τείνουν να γίνουν οριακά. Οι οριστικές εξελίξεις να αναμένονται πλέον άμεσα και σε αυτό συνηγορούν δυο επιπλέον παράμετροι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η πρώτη έχει να κάνει με την μορφή της πρότασης των Αυστριακών που έχουν βάλει στο τραπέζι 17,5 εκατομμύρια ευρώ και αφήνουν στον ΠΑΟΚ ένα σημαντικό ποσοστό από τα δικαιώματα του Ντέλια 17,5-18% . Και στις δυο περιπτώσεις έχουν πλησιάσει αλλά δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις του Δικεφάλου, ωστόσο φροντίζουν να κάνουν την προσφορά τους δελεαστική.

Οι πληροφορίες λένε για παράδειγμα ότι από τα 17,5 εκατομμύρια που προσφέρουν στον Δικέφαλο για να αποκτήσουν τον παίκτη, δίνουν ως προκαταβολή με την υπογραφή της συμφωνίας τα 10 εκατομμύρια.

Αν σκεφτεί κανείς ότι στην παραχώρηση του Τζόλη στη Νόριτς, την υψηλότερη στην ιστορία του Δικεφάλου το συνολικό ποσό έφτασε συνολικά στα 11 εκατομμύρια καταλαβαίνει κανείς πόσο μεγάλο είναι το δέλεαρ.

Η δεύτερη παράμετρος της υπόθεσης

Η δεύτερη παράμετρος έχει να κάνει με την προσέγγιση των Αυστριακών. Ο ΠΑΟΚ σαφώς και έχει κάνει ξεκάθαρες τις απαιτήσεις του στους ανθρώπους της Ζάλτσμπουργκ, το 20-20 που ζητά ως χρήματα για την μεταγραφή και ως ποσοστό μεταπώλησης.

Αυτό που προκύπτει είναι ότι οι Αυστριακοί ξεκαθαρίζουν ότι η τελευταία τους πρόταση είναι και η τελευταία που κάνουν για τον Κωνσταντέλια και ζητούν από τον ΠΑΟΚ να απαντήσει άμεσα για το αν την αποδέχεται ή όχι. Μια συνθήκη που βάζει σε μεγαλύτερη πίεση τον Δικέφαλο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε κάθε περίπτωση ο τελευταίος λόγος ανήκει στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη που είναι και αυτός που θα καθορίσει τις εξελίξεις σταθμίζοντας όλα τα δεδομένα.

Η πλευρά του παίκτη μοιάζει να έχει αποδεχθεί την προοπτική της Ζάλτσμπουργκ (περισσότερο ο εκπρόσωπος του Κωνσταντέλια είναι αυτό που κινείται προς αυτή την κατεύθυνση) και όλα δείχνουν ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, πολύ σύντομα θα κριθεί το μέλλον ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ