ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αίτημα αποχής για τον πρόεδρο της ΕΕΑ, Νίκο Τζουλάκη

Ο Γιώργος Σαββίδης στην Τούμπα
Ο Γιώργος Σαββίδης στην Τούμπα INTIME

Με τον ΠΑΟΚ να ζητά από τον πρόεδρο της ΕΕΑ, Νίκο Τζουλάκη, να αποχωρήσει με δική του πρωτοβουλία από την υπόθεση για τη δήλωση του Γιώργου Σαββίδη, άρχισε η συζήτηση για την υπόθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Με το νομικό επιτελείο της παρίσταται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για το θέμα που εγκαλείται και έχει να κάνει με δήλωση του Γιώργου Σαββίδη.

Οι δικηγόροι του Δικεφάλου κατέθεσαν αίτημα αποχής από την υπόθεση του προέδρου της ΕΕΑ, Νίκου Τζουλάκη, με συγκεκριμένη αιτιολογία που αφορά τον ρόλο του στην υπόθεση περί πολυιδιοκτησίας, το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε για την σημερινή υπόθεση και στο οποίο, σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ υπήρξε κατάφορη -όπως τη χαρακτηρίζουν- παραβίαση προσωπικών δεδομένων, αλλά και για παραβάσεις του κανονισμού λειτουργία της Επιτροπής.

Για την ώρα ο ΠΑΟΚ δεν έχει ζητήσει την εξαίρεση του Νίκου Τζουλάκη, καθώς περιμένει να δηλώσει ο ίδιος αποχή για λόγους ευθιξίας.

Το επιτελείο του ΠΑΟΚ και του Γιώργου Σαββίδη αποτελείται από τους νομικούς: Μαυρομάτη, Σημαιοφορίδη, Τσάκα, Κυρκούδη, και τον καθηγητή Ποινικού Δικαίου Χρίστο Μυλωνόπουλο.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ