ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αϊντχόφεν, Λέστερ, Σπάρτα πιθανές αντίπαλοι αν συνεχίσει στο Europa Conference League

Ο Τζέιμι Βάρντι πανηγυρίζει γκολ της Λέστερ κόντρα στην Τότεναμ | 23 Μαΐου 2021
Ο Τζέιμι Βάρντι πανηγυρίζει γκολ της Λέστερ κόντρα στην Τότεναμ | 23 Μαΐου 2021 @2021 MIKE EGERTON/POOL VIA AP IMAGES

Αϊντχόφεν, Λέστερ και Σπάρτα Πράγας προστέθηκαν στις Φενέρμπαχτσε και Σέλτικ, ως πιθανές αντίπαλοι του ΠΑΟΚ αν προκριθεί στα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ έμαθε ακόμη τρεις πιθανούς αντιπάλους στην κλήρωση της Δευτέρας (15:00), αν καταφέρει να προκριθεί στα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa Conference League.

Πρόκειται για τις Αϊντχόφεν, Λέστερ και Σπάρτα Πράγας, που τερμάτισαν στην 3η θέση των ομίλων τους στο Europa League και... υποβιβάστηκαν μία διοργάνωση.

Οι τρεις ομάδες προστέθηκαν στις Φενέρμπαχτσε και Σέλτικ που ήταν γνωστές από την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων και απομένουν ακόμη τρεις από τους αγώνες που θα αρχίσουν στις 22:00.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

  1. Σπάρτα
  2. Αϊντχόφεν
  3. Λέστερ
  4. Φενέρμπαχτσε
  5. Μαρσέιγ ή Λοκομοτίβ Μόσχας
  6. Ερυθρός Αστέρας ή Μπράγκα ή Μίντιλαντ
  7. Σέλτικ
  8. Ντίναμο Ζάγκρεμπ ή Γκενκ ή Ραπίντ

Η κλήρωση για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa Conference League είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα στις 15:00, στην έδρα της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου και ο δεύτερος μία εβδομάδα αργότερα στο γήπεδο της Τούμπας, αφού ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός.

Αν προκριθεί, η κλήρωση για τη φάση των 16 της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένη για τις 25 Φεβρουαρίου και οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 10 και 17 Μαρτίου. Στην κλήρωση, ο Δικέφαλος θα είναι ανίσχυρος και ο αντίπαλός του θα προέρχεται από το γκρουπ των ισχυρών, όπου θα βρίσκονται οι οκτώ νικητές της φάσης των ομίλων, δηλαδή:

  1. ΛΑΣΚ
  2. Γάνδη
  3. Ρόμα
  4. Άλκμααρ
  5. Φέγενορντ
  6. Κοπεγχάγη
  7. Ρεν
  8. Βασιλεία ή Καραμπάγ
TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΛΕΣΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ