ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αγωνία για τις εξετάσεις του Γιαννούλη

Ο Δημήτρης Γιαννούλης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ για την Super League
Ο Δημήτρης Γιαννούλης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ για την Super League EUROKINISSI SPORTS

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα ανακοινωθεί μετά τη πρωινή προπόνηση της Τρίτης, με τον Πάμπλο Γκαρσία να περιμένει τα νέα για τον Δημήτρη Γιαννούλη που κάνει αγώνα δρόμου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει σήμερα με μια προπόνηση που θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Πάμπλο Γκαρσία περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Δημήτρη Γιαννούλη για να ξέρει αν θα μπορεί να τον έχει διαθέσιμο για το αυριανό παιχνίδι. Ο ακραίος αμυντικός του ΠΑΟΚ αισθάνεται ενοχλήσεις στο δικέφαλο και από τις εξετάσεις θα φανεί αν μπορεί να αγωνιστεί κατά των ερυθρόλευκων.

Εφόσον ο Γιαννούλης δεν καταφέρει να βρίσκεται στην αποστολή για το ντέρμπι, που θα ανακοινωθεί μετά την σημερινή προπόνηση ο προπονητής του Δικεφάλου θα πρέπει να επιλέξει με ποιον τρόπο θα καλύψει το κενό του στο αριστερό άκρο της άμυνας του.

Στον αγώνα με το Βόλο ξεκίνησε αριστερά ο Περέιρα, ενώ όταν στο δεύτερο ημίχρονο ο νεαρός Νορβηγός έδωσε τη θέση του στον Βιεϊρίνια, ο Ροντρίγκο ήταν αυτός που μετατοπίστηκε, αφήνοντας στον αρχηγό του ΠΑΟΚ το δεξί άκρο της άμυνας του Δικεφάλου.

Το σίγουρο είναι ότι μια ενδεχόμενη απουσία του Δημήτρη Γιαννούλη από τον αυριανό αγώνα θα είναι πολύ σημαντική για τον Δικέφαλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ