STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η ενδεκάδα των ασπρόμαυρων στο ντέρμπι της Τούμπας

Eurokinissi Sports

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε o Ραζβάν Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ (15/02, 19:30) στην Τούμπα για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το μεγαλύτερο ματς της 21ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League διεξάγεται στην Τούμπα (15/02, 19:30), όπου ο τρίτος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ υποδέχεται την πρώτη ΑΕΚ.

Λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανακοινώθηκε η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Κάτω από την εστία βρίσκεται σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Παβλένκα, με την τετράδα της άμυνας να αποτελούν οι Κένι, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης και Μπάμπα.

Στο πλευρό του Μεϊτέ στον χώρο του κέντρου θα βρίσκεται ο Ζαφείρης, ο Γιακουμάκης θα είναι η αιχμή του “ασπρόμαυρου” δόρατος, ενώ πίσω του θα κινούνται οι Ζίβκοβιτς, Τάισον και Χατσίδης.

Σε σύγκριση με τον μεσοβδόμαδο αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, ο Ρουμάνος προπονητής προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές, καθώς τις θέσεις των Τσιφτσή, Οζντόεφ, Πέλκα και Μύθου, πήραν οι Παβλένκα, Ζαφείρης, Χατσίδης και Γιακουμάκης.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Παβλένκα, Κένι, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Ζαφείρης, Χατσίδης, Ζίβκοβιτς, Τάισον, Γιακουμάκης

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι: Τσιφτσής, Μοναστηρλής, Σάντσες, Βολιάκο, Λόβρεν, Οζντόεφ, Μπιάνκο, Τέιλορ, Καμαρά, Μπέρδος, Γερεμέγεφ, Μύθου

Δείτε εδώ την Game Night μετά το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ