SUPER LEAGUE 2

ΠΑΟ Ρουφ - Προοδευτική 0-1: Διπλό και τρίποντο με Παυλίδη οι "βυσσινί"

Οι παίκτες της Προοδευτικής πανηγυρίζουν το γκολ στο ΠΑΟ Ρουφ - Προοδευτική | 23 Νοεμβρίου 2022
Οι παίκτες της Προοδευτικής πανηγυρίζουν το γκολ στο ΠΑΟ Ρουφ - Προοδευτική | 23 Νοεμβρίου 2022 ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ/ EUROKINISSI

Η Προοδευτική επικράτησε 1-0 του ΠΑΟ Ρουφ σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Super League 2 και πήρε την πρώτη της νίκη σε επαγγελματικές κατηγορίες μετά από 15 χρόνια.

Ένα γκολ του Παυλίδη στο 45' της αναμέτρησης της Προοδευτικής με τον ΠΑΟ Ρουφ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στους "βυσσινί" στο πλαίσιο του αγώνα που έγινε την Τετάρτη (23/11) το μεσημέρι σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Super League 2.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη νίκη της "Προο" σε επαγγελματικές κατηγορίες μετά από 15 χρόνια καθώς η ομάδα του Κορυδαλλού επέστρεψε φέτος ξανά στις μεγάλες κατηγορίες.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες το πέτυχε ο Παυλίδης με σουτ στο 45' με τους ποδοσφαιριστές του Μάγκου να κρατάνε μέχρι τέλος αυτό το τέρμα και να παίρνουν τη νίκη.

ΠΑΟ Ρουφ (Σταυριανός): Κουνάδης, Χατζηλάμπρος, Πανουργιάς (46′ Φιλιμέγκας), Καμί, Κατσούλης, Ζαχαρός, Καλλέργης, Βενάρδος, Τασιούλης (46′ Τσάβος), Κονέ (76′ Κυριαζής), Παπουτσογιαννόπουλος (46′ Σμίλτος).

Προοδευτική (Μάγγος): Αστράς, Καρρίκι, Σινγκ (54′ Νομικός (72′ λ.τ Τσακίρης), Ποτουρίδης, Φαζός, Μεγαρίτης, Πίσσας, Παυλίδης (79′ Αγγελόπουλος), Νταβιώτης (79′ Αλεξίου), Γιαννιτσάνης (72′ Γκαργκαλατζίδης), Ευθυμίου.

Τα αποτελέσματα του Νοτίου Ομίλου (1η αγωνιστική)

Σάββατο 5/11

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ Β 1-0

Επισκοπή - Ολυμπιακός Β' 1-1

Κυριακή 6/11

Αιγάλεω - ΟΦ Ιεράπετρας 0-2

Ηλιούπολη - Κηφισιά 0-2

Καλαμάτα - Ηρόδοτος 2-0

Χανιά - Παναχαϊκή 1-2

Η βαθμολογία του Β' ομίλου

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ