ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πανθρακικός: Ο Θανάσης Ντίνας έγινε προπονητής στα 33

Ο Θανάσης Ντίνας της Ξάνθης σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη για τη Super League 2 στο Παγκρήτιο | Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021
Ο Θανάσης Ντίνας της Ξάνθης σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη για τη Super League 2 στο Παγκρήτιο | Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ/EUROKINISSI SPORTS

Ο Θανάσης Ντίνας ολοκλήρωσε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής κι άρχισε αυτήν του προπονητή μόλις στα 33.

Ο Θανάσης Ντίνας κρέμασε τα παπούτσια του και άλλαξε ρόλο, παραμένοντας στο ποδόσφαιρο. Σε ηλικία 33 ετών, ο άλλοτε διεθνής εξτρέμ, αποτελεί τον νέο προπονητή ακαδημιών του Πανθρακικού.

Ο ποδοσφαιριστής από την Κομοτηνή εντάχθηκε στον σύλλογο την περσινή σεζόν ως παίκτης και φέτος αλλάζει πόστο.

Η επαγγελματική καριέρα του Ντίνα άρχισε το 2007 στην Ξάνθη και ακολούθησαν Ζάκυνθος, Παναχαϊκή και το 2013 μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Στους "πράσινους" έμεινε δύο σεζόν με 41 συμμετοχές και τρία γκολ, για να ακολουθήσουν Πλατανιάς, Τρίκαλα, ΟΦΗ, Ξάνθη, Βέροια και Πιερικός.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού

"Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Θανάση Ντίνα, o οποίος αναλαμβάνει ως προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου μας.

Ο Θανάσης, πρόκειται για έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έβγαλε η περιοχή μας, έχοντας αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος και στις κορυφαίες ελληνικές ομάδες της χώρας μας, όπως ο Παναθηναϊκός, ο ΑΟ Ξάνθης, ο ΟΦΗ, η Παναχαϊκή και πολλές ακόμα ομάδες μέχρι να ολοκληρώσει αυτήν την σπουδαία καριέρα στον Πανθρακικό!

Ο Θανάσης Ντίνας, τον Νοέμβριο του 2014 κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Ελλάδας εν όψει των αγώνων εναντίον των Νήσων Φερόε (για τα προκριματικά του Euro 2016) και της Σερβίας (φιλικός), χωρίς να αγωνιστεί ενώ την αγωνιστική περίοδο 2011-12 αναδείχθηκε ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της Football League, στις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΣΑΤ.

Την ίδια στιγμή που παρακολουθεί την σχολή UEFA B , ο Θανάσης Ντίνας θα προσπαθήσει να μεταλαμπαδεύσει στη νέα γενιά των Πανθρακικών όλες τις παραστάσεις και τις γνώσεις που έχει αποκομίσει ως ποδοσφαιριστής συνεργαζόμενος με σπουδαίους προπονητές.

Καλώς ήρθες Θανάση στην μεγάλη οικογένεια των ακαδημιών του Πανθρακικού και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ