Παντελίδης: “Ήμασταν άτυχοι που δεχθήκαμε γκολ νωρίς, η εικόνα μας δεν ήταν άσχημη”

Ο Σάββας Παντελίδης έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα της ΑΕΛ Novibet στη Νέα Φιλαδέλφεια, παρά την ήττα των βυσσινί από την ΑΕΚ.
Η ΑΕΛ Novibet πάλεψε για να πάρει κάτι από το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά ηττήθηκε 1-0 από την ΑΕΚ στην Allwyn Arena. Ο Σάββας Παντελίδης θεωρεί ότι οι παίκτες του στάθηκαν καλά, αλλά στάθηκαν άτυχοι με το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης στην COSMOTE TV: Για το ματς: “Ξεκινήσαμε με τον σχηματισμό που επιλέγουμε στα τελευταία παιχνίδια αλλά με μια μικρή αλλαγή στον χώρο του φορ, και αυτό γιατί θέλαμε να απορροφήσουμε στο πρώτο ημίχρονο την πίεση της ΑΕΚ.
Αλλά είχαμε ατυχία γιατί βρεθήκαμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά σίγουρα μετά το γκολ έχουμε αντιδράσει και έχουμε μια καλή παρουσία. Δεν λέω ότι έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά σίγουρα η εικόνα μας δεν είναι άσχημη, σε γεμίζει ελπίδες και μια εικόνα που λέει να δουλέψουμε παραπάνω για να γίνουμε καλύτεροι“.
Για τη συνέχεια: “Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν μια κακή παρένθεση που πρέπει να την βγάλουμε από το μυαλό μας. Δεν θα την διαγράψουμε, αλλά θα την αφήσουμε πίσω. Τώρα θέλουμε ξεκούραση“.