ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Πανσερραϊκός: Στο στόχαστρο δύο πολωνικών ομάδων ο Πηλέας

Πανσερραϊκός: Στο στόχαστρο δύο πολωνικών ομάδων ο Πηλέας
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Δέκτης ενδιαφέροντος από Κρακόβια και Λεχ Πόζναν έχει γίνει ο Κώστας Πηλέας. Στις 400.000 ευρώ οι αξιώσεις του Πανσερραϊκού για τον διεθνή Κύπριο μπακ-χαφ.

Αξιοπρόσεκτη η ως τώρα πορεία του Πανσερραϊκού στην επιστροφή του στην Stoiximan Super League. Αρκετοί οι ποδοσφαιριστές του που έχουν ξεχωρίσει, προκαλώντας και σχετικό ενδιαφέρον, τόσο γηγενές όσο και εκτός συνόρων.

Δημοσιοποιημένο αυτό από Τουρκία για τον Κόστα Άλεκσιτς, δεν είναι όμως το μόνο μιας και σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 στο στόχαστρο δύο πολωνικών ομάδων, της Κρακόβια και της Λεχ Πόζναν, έχει βρεθεί και ο Κώστας Πηλέας.

Αναντικατάστατο στέλεχος των Σερραίων ο 26χρονος διεθνής Κύπριος, καλύπτοντας αποτελεσματικά κυρίως το αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής, αλλά έχοντας σε αρκετές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν χρησιμοποιηθεί από τον Πάμπλο Γκαρσία και πιο μπροστά, ως εξτρέμ στη μεσοπιθετική τριπλέτα του Πανσερραϊκού.

Δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του ’25, οι αξιώσεις των "λιονταριών" κυμαίνονται στις 400.000 ευρώ, ποσό που ακόμη δεν είναι προσεγγίσιμο από τις δύο πολωνικές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Πηλέα.

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ