ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Πανσερραϊκός μεταγραφές: Πήρε απ' την Αλ Νασρ τον Μασαρίποβ, που έδωσε το 7 στον Ρονάλντο

Πανσερραϊκός μεταγραφές: Πήρε απ' την Αλ Νασρ τον Μασαρίποβ, που έδωσε το 7 στον Ρονάλντο

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του αρχηγού της εθνικής Ουζμπεκιστάν, Γιαλολίντιν Μασαρίποβ, από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πανσερραϊκός συνέχισε τη μεταγραφική ενίσχυσή του με μια ακόμα έξυπνη κίνηση, τον Γιαλολίντιν Μασαρίποβ.

Ο αρχηγός της εθνικής Ουζμπεκιστάν αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας, στην οποία αγωνιζόταν από τον Ιανουάριο του 2020.

Μάλιστα, ο 30χρονος μέσος ήταν αυτός που παραχώρησε τη φανέλα με το νούμερο 7 στον Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν ο Πορτογάλος υπέγραψε στους Σαουδάραβες.

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού

"Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας του Ουζμπεκιστάν, Γιαλολίντιν Μασαρίποφ, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Γιαλολίντιν Μασαρίποφ είναι γεννημένος στις 01/09/1993 στο Ουζμπεκιστάν, έχει ύψος 1.72 και αγωνίζεται ως πλάγιος μεσοεπιθετικός. Από τον Ιανουάριο του 2020 και μέχρι πριν από λίγο καιρό αγωνιζόταν στην Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στην περίφημη Αλ Νάσρ, παραχωρώντας το νούμερο “7”, του οποίου ήταν κάτοχος, στον Κριστιάνο Ρονάλντο όταν ο Πορτογάλος πήρε μεταγραφή στην ομάδα του και έχοντας συνολικά 68 συμμετοχές, 5 γκολ, 17 ασίστ. Το 2021 ειχε παραχωρηθεί δανεικός για 6 μήνες στην Σαμπάμπ Άλ Αχλί.

Νωρίτερα αγωνιζόταν στην πατρίδα του, στο Ουζμπεκιστάν, με τις φανέλες των Παχτακόρ και Λοκομοτίβ Τασκένδης, έχοντας συνολικά περισσότερες από 200 συμμετοχές, 42 γκολ, 60 ασίστ και βάζοντας στην τροπαιοθήκη του 5 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα.

Το 2020 είχε αναδειχθεί καλύτερος μέσος του Ασιατικού Champions League, όπως και καλύτερος ποδοσφαιριστής στο Ουζμπεκιστάν.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ουζμπεκιστάν από το 2016 έχοντας 52 συμμετοχές και 12 γκολ

Μάσα, καλώς ήρθες στον Πανσερραϊκό".

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ