ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Πανσερραϊκός: Με αρκετές απουσίες στην OPAP Arena για τον προημιτελικό με την ΑΕΚ

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού πανηγυρίζουν στο ματς με τον Παναθηναϊκό Β | 4 Δεκεμβρίου 2022
Οι παίκτες του Πανσερραϊκού πανηγυρίζουν στο ματς με τον Παναθηναϊκό Β | 4 Δεκεμβρίου 2022 EUROKINISSI

Ο Πανσερραϊκός ταξίδεψε από τη Ρόδο όπου βρέθηκε για το ματς με τον Διαγόρα την Κυριακή (15/1) στην Αθήνα για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet την Τετάρτη (18/1) με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί στην OPAP Arena για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με αντίπαλο την ΑΕΚ ο Πανσερραϊκός. Στην 23μελη αποστολή δεν μετέχουν οι Σιόντης, Δημητρίου, Λιούμης, Καραμπέρης, Οικονόμου, Νάτσος, που αντιμετωπίζουν διαφορετικά προβλήματα τραυματισμών, οι Παπαβασιλείου, Τσαγκαλίδης και Κόντσι, οι νεαποκτηθέντες Αυλωνίτης και Στάϊκός, όπως και οι Παπακωνσταντίνου και Μασάϊ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί της Τρίτης στο Στάδιο Διαγόρα στη Ρόδο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για τον πρώτη αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι "κόκκινοι" αντιμετωπίζουν την Τετάρτη 18/01(17:30, Cosmote Sport 3) στην ΟPAP ARENA την ΑΕΚ, με τον προπονητή μας, Παύλο Δερμιτζάκη, να έχει στην διάθεση του τους 23 ποδοσφαιριστές που είχαν ταξιδέψει με την αποστολή και για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Διαγόρα.

Ο Πανσερραϊκός θα ταξιδέψει απευθείας για την Αθήνα, όπου θα καταλύσει η αποστολή. Αναλυτικά οι 23 παίκτες που περιλαμβάνονται στην αποστολή είναι οι: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Γιαννίκογλου, Ζέρης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Λυμπεράκης, Καρασαλίδης, Γιανναράκης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Κολομπίνο, Θυμιάνης, Ανακογλου, Σοφιανός, Μούργος, Κανίς, Αλί Μπαμπά, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Μπαϊροβιτς, Στίνα, Σαϊντ.

Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Σιόντης, Δημητρίου, Λιούμης, Καραμπέρης, Οικονόμου, Νάτσος, που αντιμετωπίζουν διαφορετικά προβλήματα τραυματισμών, οι Παπαβασιλείου, Τσαγκαλίδης και Κόντσι, οι νεαποκτηθέντες Αυλωνίτης και Στάϊκός, όπως και οι Παπακωνσταντίνου και Μασάϊ".

Δερμιτζάκης: "Σοβαροί, όπως αρμόζει στην ομάδα μας"

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Παύλος Δερμιτζάκης μιλώντας στους ποδοσφαιριστές πριν από την έναρξη της προπόνησης αναφορικά με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ, τους ζήτησε να το ευχαριστηθούν, να απολαύσουν την εμπειρία και να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν από αυτά τα δύο ματς, θέλοντας παράλληλα να παρουσιαστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο, παρουσιάζοντας μία εικόνα που αρμόζει τόσο στην ιστορία της ομάδας, όσο και στις προσωπικότητες όλων όσων βρίσκονται στον σύλλογο.

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ