ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Πανσερραϊκός: Με απουσίες κόντρα στη Λαμία στην επιστροφή του στη φυσική του έδρα

Ο Γουλέρι στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός
Ο Γουλέρι στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Λαμία, το πρώτο στη φυσική του έδρα, με τον Γκαρσία να μην έχει στη διάθεση του τους Γούλερι, Στίνα, Κολομπίνο και τον τιμωρημένο Χάγιεκ.

Ο Πανσερραϊκός επιστρέφει στη φυσική του έδρα καθώς στα πρώτα ματς είχε πάρει κλειδάριθμο για να παίξει εκτός έδρας και το μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι το έδωσε στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει τη Λαμία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Τα "λιοντάρια" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μια προπόνηση την Παρασκευή το πρωί και εν συνεχεία ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε γνωστή την αποστολή.

Σε αυτή δεν μετέχουν οι Στίνα, Γούλερι, Κολομπίνο, Χάγιεκ, Καρασαλίδης, Οικονόμου, Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου και Ανάκογλου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με μια πρωινή προπόνηση την Παρασκευή 22/09 ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής στην Stoiximan Super League κόντρα στην Λαμία (23/09, 20:00, Novasports).

Ο προπονητής μας Πάμπλο Γκαρσία έχει 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Μπεργκστρεμ, Πηλέας, Τσαγκαλίδης, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Ουεντραόγκο, Μορέιρα, Σοφιανός, Τομάς, Μούργος, Χατζηστραβός, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Μπαϊροβιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Στίνα, Γούλερι, Κολομπίνο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ο τιμωρημένος Χάγιεκ και οι Καρασαλίδης, Οικονόμου, Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου, Ανάκογλου".

Η αποστολή του Πανσεραϊκού για το ματς με τη Λαμία
Η αποστολή του Πανσεραϊκού για το ματς με τη Λαμία PRINT SCREEN
TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ