ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Πανσερραϊκός: Η... διπλή αποστολή για τα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Αστέρα

Πανσερραϊκός: Η... διπλή αποστολή για τα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Αστέρα
INTIME SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε μαζί του 23 ποδοσφαιριστές για τα διαδοχικά παιχνίδια του Πανσερραϊκού κόντρα στον Αστέρα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μέσα σε πέντε μέρες.

Στην Τρίπολη όπου και θα παραμείνει για πέντε μέρες βρίσκεται η αποστολή του Πανσερραϊκού από το βράδυ της Παρασκευής. Η ομάδα των Σερρών αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Αστέρα για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League ενώ την Τρίτη (5/12) θα αντιμετωπίσει ξανά τους Αρκάδες για τους 16 τους Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Για αυτό και ο Πάμπλο Γκαρσία στην αποστολή που ανακοίνωσε και πήρε μαζί του βρίσκονται 23 ποδοσφαιριστές προκειμένου να μπορέσει εν συνεχεία και τις μέρες που θα μείνει στην Αρκαδία η ομάδα να δουλέψει με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.

Αντίθετα εκτός της 23άδας έμεινε ο Κολομπίνο που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση, ο Ντανκερλούι που υποφέρει από ίωση αλλά και οι τραυματίες Αυλωνίτης και Γούλερι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Χωρίς ανάσα, μετά τον αγώνα στον Βόλο, ο Πανσερραϊκός συνεχίζει τις… εξορμήσεις στον α΄ γύρο του πρωταθλήματος της Super League και ετοιμάζεται για τον 9ο εκτός έδρας αγώνα του! Οι "κόκκινοι" αναχώρησαν το πρωί της Παρασκευής, αρχικά αεροπορικώς για την Αθήνα και εν συνεχεία οδικώς για την Τρίπολη για τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στον Αστέρα, στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" (Σάββατο, 02/12, 20:00).

Η ομάδα μας ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τον αγώνα του Σαββάτου, θέλοντας να αφήσει την εμφάνιση και την ήττα από τον Βόλο και να κάνει μία νέα αρχή, δείχνοντας και πάλι το καλό της πρόσωπο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα μας θα παραμείνει για 5 ημέρες στην Τρίπολη, καθώς την Τρίτη 05/12(17:00) είναι προγραμματισμένος ο αγώνας και πάλι με τον Αστέρα για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Τσαγκαλίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Ουεντραόγκο, Μορέϊρα, Οικονόμου, Στίνα, Τομάς, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Σοφιανός, Μούργος, Χατζηστραβός, Μπαϊροβιτς, Μασαρίποφ.

Εκτός αποστολής έμειναν, ο Κολομπίνο που ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση, ο Ντανκερλούι που υποφέρει από ίωση, οι τραυματίες Αυλωνίτης και Γούλερι και οι Χάγιεκ, Καρασαλίδης, Παπαβασιλείου, Τσομπανίδης, Ανάκογλου".

Η αποστολή του Πανσερραϊκού ενόψει των αγώνων με τον Αστέρα
Η αποστολή του Πανσερραϊκού ενόψει των αγώνων με τον Αστέρα PRINT SCREEN

ζ

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ