Πανσερραϊκός: Η αποστολή κόντρα στον Παναθηναϊκό, τέλος έξι ποδοσφαιριστές

Ο Πανσερραϊκός θα ταξιδέψει με 21 ποδοσφαιριστές αλλά και αρκετά προβλήματα για την Αθήνα και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με έξι ποδοσφαιριστές.
Ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε το πρωί του Σαββάτου την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Μπράιαν Σαραγόσα ανακοίνωσε ότι θα έχει μαζί του 21 ποδοσφαιριστές.
Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Τιναλίνι, Κάλινιν, Γεωργιάδης, ο Γκαλβάν που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις αλλά και οι Μπανζάκι, Γκριν και Ρούμιαντσεβ.
Παράλληλα ανέφερε ότι αποχώρησαν έξι παίκτες. Κόπηκε ο δανεισμός του Μάρας, ο Λεό θα συνεχίσει δανεικός στη Νίκη Βόλου, ενώ έμειναν ελεύθεροι οι Φαλέ, Γκιγιομιέ, Παπαδημητρίου και Δημητριάδης.
Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου του Πανσερραϊκού: “Με μια τελευταία προπόνηση το πρωί του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο Ομόνοιας, ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, τον πρώτο για το 2026(Κυριακή 11/01, 21:00, ΟΑΚΑ).
Ο Ισπανός προπονητής επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Τσομπανίδης, Σακαλίδης, Πουρλιοτόπουλος, Καρασαλίδης, Λύρατζης, Τσαούσης, Ουαγκέ, Αρμουγκόμ, Ντε Μάρκο, Φέλτες, Γκελασβίλι, Δοϊρανλής, Λιάσος, Ομεονγκά, Μπρούκς, Σοφιανός, Τόλιος, Νούνελι, Μασκανάκης, Καρέλης, Ίβαν.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Τιναγλίνι, Κάλινιν, Γεωργιάδης, ο Γκαλβάν που έχει κάποιες ενοχλήσεις και οι Μπανζάκι, Γκριν, Ρουμιάντσεβ.
Τέλος, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Μιγκέλ Φαλέ, Μάθιου Γκιγιομιέ, Ζαχαρία Παπαδημητρίου, Φίλιππο Δημητριάδη, όπως και την διακοπή του δανεισμού του ποδοσφαιριστή Αλέξα Μάρας.
Ο ποδοσφαιριστής Λέο Μπατίστ παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Νίκη Βόλου“.