Πανσερραϊκός: Δίχως Φαρές και Ουαγκέ η αποστολή των Σερραίων για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό

Ο Χουάν Φεράντο ανακοίνωσε την αποστολή του Πανσερραϊκού για το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (5/4), με τους Φαρές και Ουαγκέ να μένουν εκτός.
Ο Πανσερραϊκός ετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (5/4) με τον Λεβαδειακό για την 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League, με τα Λιοντάρια να ανακοινώνουν την αποστολή, που θα ταξιδέψει στη Λιβαδειά.
Να σημειωθεί, πως ο προπονητής των Σερραίων, Χουάν Φεράντο, άφησε εκτός τους Φαρές και Ουαγκέ, καθώς αμφότεροι κρίθηκαν ανέτοιμοι, ενώ την αποστολή επίσης δεν θα ακολουθήσουν οι Μασκανάκης, Τέρζιτς, Τσομπανίδης, Αλρασντί, Παπαβασιλείου, Μαρίνος και Παπαδημητρίου.
Η αποστολή των Λιονταριών:
Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Σακαλίδης, Καραμανώλης, Καρασαλίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Βόλνεϊ, Νταβίντσον, Δεληγιαννίδης, Ομεονγκά, Στάικος, Λιάσος, Ζελέν, Πιρές, Γκαλβάν, Ντελετιτς, Σαλαζάρ, Μπετανκόρ, Χατζηστραβος, Σοφιανός.