ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Πάνος: "Θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια"

Πάνος: "Θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια"
INTIME SPORTS

Ο Θρασύβουλος μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καλά στην Football League, αλλά θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του, όπως τόνισε στο Sport24.gr ο Ξενοφών Πανος. Τι είπε για το ματς με την ΑΕΛ

Ο Θρασύβουλος δεν έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν στην Football League, έχοντας μόλις 4 βαθμούς σε επτά ματς, ωστόσο ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει με την απόδοσή του είναι ο Ξενοφών Πάνος.

Ο 23χρονος δεξιός μπακ της ομάδας της Φυλής μίλησε στο Sport24.gr, για το ξεκίνημα της ομάδας, για τον προσεχή αγώνα με την ΑΕΛ, αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους.

Αναλυτικά όσα είπε στο Sport24.gr ο Ξενοφών Πάνος:

Για την μέχρι τώρα πορεία των "πρασίνων" στο πρωτάθλημα: " Ήμασταν άτυχοι μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αδικούμαστε από την βαθμολογική μας θέση. Έχουμε καλή παρουσία μέσα στο γήπεδο, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα στο γκολ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αργήσαμε να ξεκινήσουμε προετοιμασία και δεν ήμασταν 100% έτοιμοι όταν άρχισε το πρωτάθλημα. Τώρα βρίσκουμε τα πατήματά μας σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο και θα πάμε καλύτερα" είπε και πρόσθεσε:

" Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα είμαστε μια οικογένεια όλα τα παιδιά και όπως είπα αν και ξεκινήσαμε αργά θα παλέψουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Στόχος είναι η ομάδα να μείνει στην κατηγορία θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα δούμε στο τέλος τι έχουμε καταφέρει".

Για το προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΛ: " Η ΑΕΛ είναι πολύ καλή φέτος δεν την περίμενα. Έχει κάνει καλό ξεκίνημα, θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό της, αλλά εμείς θα πάμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς και πιστεύω θα τα καταφέρουμε".

Για τους προσωπικούς του στόχους ο Ξενοφών Πάνος τόνισε: " Στόχος είναι να πάω όσο το δυνατόν ψηλότερα. Προσπαθώ να παίξω όσο πιο καλά μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της και αν έρθει και η προσωπική διάκριση είναι καλοδεχούμενη".

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων προς το πρόσωπό του ανέφερε: " Δεν με απασχολεί αυτό. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να παραμείνει στην κατηγορία. Είμαι παίκτης του Θρασύβουλου και προσπαθώ για το καλύτερο".

TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ